FUEGO, adevar sau provocare! Artistul a iesit din zona lui de confort si a acceptat cea mai inedita provocare! Iata ce raspunsuri haioase a oferit acesta

Paul Surugiu a facut cele mai interesante marturisiri din culisele vietii sale.

Invitat in platoul "Teo Show", Fuego si-a manifestat bucuria ca si-a revazut cei mai buni prieteni si a inceput prin a povesti despre turneul pe care urmeaza sa il faca in tara. Indragitul artist a marturisit ca traieste prin cantecele sale si ca iubeste enorm ceea ce realizeaza pentru publicul lui, pe care il respecta mai presus de orice.
"Nu vreau sa supar pe nimeni si nu vreau sa deranjez pe cineva! Fac o muzica, pe care o fac din copilarie, cant acelasi stil de muzica, muzica noastra usoara romaneasca, fac cu pasiune lucrul acesta! cine vrea sa ma asculte, sa ma asculte, cine nu e liber sa aleaga alt gen! Fac lucrul acesta cu mare pasiune!", a spus Fuego.

Pe de alta parte, Paul Surugiu si-a reamintit cu drag de inceputul carierei sale, cand a fost sustinut si apreciat de nimeni alta decat Teo Trandafir, care i-a oferit sansa sa se lanseze in cadrul emisiunii sale din acea vreme si a avut mare incredere in talentul lui, lucru pe care artistul nu-l va uita niciodata.
"Prima persoana care a impodobit bradul cu Fuego a fost Teo Trandafir!", a strigat mandru, Paul Surugiu.
Artistul a acceptat provocarea inedita de a raspunde celor mai trasnite intrebari, sub forma celebrului joc "adevar sau provocare". Iata cum a raspuns acesta si ce detalii a dezvaluit despre viitorul lui turneu national: 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate