Dupa cinci ani in care nu a mai aparut la TV, Ramona Gabor a ajuns in exclusivitate la "Teo Show"! Aceasta a povestit cum a petrecut Pastele la Bacau, alaturi de Monica si de Irinuca! Iata ce marturisiri inedite a facut despre viata luxoasa pe care o are

Ramona Gabor a recunoscut ca duce o viata de huzur in Dubai!

Dupa o absenta de cinci ani, Ramona Gabor a revenit in tara pentru a petrece sarbatorile alaturi de familia sa. Aceasta a marturisit ca duce o viata de huzur in Dubai, insa pentru a avea tot ceea ce isi doreste a fost nevoita sa munceasca foarte mult. Tanara a recunoscut ca se ocupa inca de modeling si in paralel si-a deschis propriul ei atelier de croitorie, unde realizeaza articole de imbracaminte pentru plaja dedicate femeilor si de curand s-a reprofilat si pe realizarea de uniforme pentru angajatii marilor companii din Dubai.

"Am ales Dubaiul pentru ca am avut un prieten acolo, care era deja model si care mi-a zis ca pentru fete sunt mult mai multe joburi decat pentru baieti! Si m-am dus efectiv pentru o luna, din prima zi am avut deja un casting, am cunsocut 200 de modele, mi-am facut foarte usor prieteni si a fost asa un curs normal, care pe mine m-a facut sa ma simt confortabil! Treaba cu fabrica am inceput-o un pic mai tarziu, dupa ce mi-am dat seama ca nu pot fiu model pentru totdeauna, desi am o viata foarte activa din punct de vedere al modelingului! Am inceput prin a face o liniede haine de plaja pentru femei!", a spus Ramona Gabor.

Iata ce alte detalii a mai povestit despre viata sa din Dubai si ce dezvaluiri a facut tanara despre modul in care si-a petrecut sarbatorile pascale alaturi de familia sa:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate