Frumoasa Burcu, fiica avocatului Garip din serialul "Mireasa din Istanbul", traieste o fascinanta poveste de dragoste cu unul dintre cei mai in voga actori, cunoscut publicului din productia "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"! Iata cat de bine se p

Ebru Sahin, interpreta rolului Burcu din serialul "Mireasa din Istanbul" este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Ebru Sahin s-a nascut in 1994, in Istanbul. Inca din copilarie a dovedit un talent deosebit pentru sport si abia mai tarziu si-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Frumoasa Ebru Sahin a urmat mai intai Facultatea de Sport in cadrul Universitatii din Istanbul si apoi a inceput si cursurile Facultatii de Teatru si Film in cadrul aceleasi universitati. Inca din anul 2015 a inceput sa joace in diverse spoturi publicitare, iar in 2016 a avut primul contact cu platourile de filmare ale unui film de lung metraj si in 2017 a jucat in primul serial de amploare "Mireasa din Istanbul", care i-a adus un succes rasunator.

Tolga Saritas (Printul Cihangir din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii") si Ebru Sahin (interpreta rolului Burcu din serialul "Mireasa din Istanbul") au fost surprinsi impreuna de obiectivele camerelor, la inceputul anului.

Cei doi s-au distrat intr-un club din Emirgan. Spre dimineata, acestia au plecat de acolo cu taxiul si au incercat din rasputeri sa evite intalnirea cu jurnalistii.Desi in urma cu cateva luni, Tolga Sarıtas avea o relatie cu stilista Ilknur Seref, se pare ca tanarul actor si Ebru Sahin traiesc o frumoasa poveste de dragoste din luna aprilie. (sursa: haberturk.com; viata cu aroma de cafea)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate