Frații lui Emi Pian, scoși din arest! Ce se întâmplă în dosarul morții fostului lider interlop

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 04:10

Frații lui Emi Pian, Grațian și Ciprian, au fost scoși ieri din arest și aduși de urgență la Poliția Capitalei.

Anchetatorii urmează să ia probe ADN în dosarul de tentativă de omor pe care l-au deschis. Cei doi membri ai clanului Duduienilor sunt acuzați că în noaptea în care Emi Pian a fost ucis au încercat, la rândul lor, să îl omoare pe Richard Emanuel Gheorghe, interlopul din clanul Rinu acuzat de uciderea lui Emi Pian.

Potrivit Gândul.ro, ADN-ul Duduienilor va fi comparat cu urmele găsite de criminaliști pe armele albe ridicate de la fața locului, în special cuțite.

Emi Pian a murit în noaptea de 3 spre 4 august în sectorul 6, acolo unde se afla pentru o partidă de barbut. În urma unui scandal izbucnit cu Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, Emi Pian, liderul Duduienilor, a fost înjunghiat mortal.

În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”
, anunţa Poliţia Capitalei despre incidentul în urma căruia Emi Pian și-a pierdut viața.

Ucigașul lui Emi Pian și frații acestuia, în arest preventiv!

Richard Emanuel Gheorghe a fost arestat preventiv după incident și se află în momentul de față încarcerat în Arestul Central al Poliției Capitalei.

Frații lui Emi Pian, Grațian și Ciprian, au fost și ei arestați preventiv în urma investigațiilor, ei fiind acuzați de tentativă de omor.

Ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii Clanului Duduianu cu șeful Poliției? A ieșit totul la iveală!

"M-a tăiat! Ia și omoară-l", i-a strigat Emi Pian fratelui său Grațian. Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe Richard Emanuel Gheorghe, fără să-i provoace răni grave. 

Fiul lui Emi Pian a decis să nu sune la Ambulanță și l-a dus el la Spitalul Universitar de Urgență pe tatăl lui. Din pricina sângerării abundente liderul Duduienilor a fost declarat mort după aproximativ o oră.

 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies