Frământat şi copt, pasiunea pentru copturi

,


In articol:

Aluatul bine frământat şi dospit se transformă sub mâini harnice şi puternice în cele mai variate sortimente de copturi şi preparate, aburind miros cald şi apetisnt de pâine, blaturi de pizza, covrigi şi colaci, plăcinte crescute, cozonaci parfumaţi  şi gogoşi dolofane.

Pasiunea pentru frământarea aluatului şi pentru cernutul făinei, pentru drojdia care creşte harnică în contact cu zahărul şi laptele călduţ, nu poate fi înlocuită de niciun produs de panificaţie preparat în serie în brutăriile mari.

Bucătăria utilată şi practică 

Fiecare pasionat de frământat şi fascinat de dospitul aluatului, va alege să îşi pregătească bunătăţile în propria bucătărie, loc în care toate reţetele şi ingredienteşe  îi sunt la îndemână, pregătite să se lanseze în poveşti spuse în tăvi de cuptor, printre pâinici împletite, plăcinte învârtite şi cozonaci frământaţi. Accesând https://techstore.ro ai posibilitatea să achiziţionezi pentru bucătăria ta cele mai performante şi noi aparate electrocasnice, ideale pentru a-ţi uşura munca şi pentru a obţine cele mai bune preparate şi feluri de aluaturi. O bucătărie utilată te va ajuta să te bucuri de pasiunea ta pentru frământat, diminuând semnificativ efortul depus în vederea obţinerii unor preparate delicioase. De asemenea, bucătăria utilată corespunzător va fi uşor de întreţinut şi igienizat, punându-ţi  la dispoziţie toate pârgiile pentru a te bucura de pasiunile tale într-un spaţiu sigur şi performant.

Preparate rapide şi gustoase

Dacă te pregăteşti să prăjeşti rapid un rând de gogoşi grase şi gustoase, dacă alegi să prepari un aluat fiert sau să  realizezi textura unei bezele pe baie de abur, atunci un aragaz profesional te va ajuta să alegi cele mai bune tehnici de preparare termică, se reglezi puterea calorică sau să ajustezi puterea focului. Un astfel de aragaz este dotat cu o serie de funcţii suplimentare care îţi vor diminua efortul, vor reduce timpul alocat pregătirii şi  preparării şi te vor ajuta să obţii cele mai gustoase, aspectoase  şi bine pătrunse

preparate.

Secretele copturilor

Un aluat bine frântat şi dospit reprezintă doar o jumătate din reţete unei pâini bune, a unui cozonac, plăcinte  sau a unui blat de pizza. Poate că parte cea mai grea abia acum începe, când aluatul modelat în forma dorită trebuie copt atât cât să fie bine pătruns, deloc păstos, uşor crocant şi delicios la degustat. Experienţa de lungă durată ajută cunoscătorii şi pasionaţii, însă un cuptor incorporabil va veni  în ajutorul tău, chiar dacă eşti începător şi uşor temător în acest domeniu al gastronomiei, în care puterea focului din cuptor este greu de controlat şi ghidat.  Dotat cu funcţii speciale, un cuptor performant te va ajuta să  coci aluatul potrivit texturii şi ingredientelor lui, dar şi adaptat  caracteristicilor preparatului în care ar trebui să se transforme, cea mai bună pâine, cel mai dulce cozonac sau  cea mai gustoasă pizza.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

Scandal sângeros între două femei din Prahova: Polițiștii fac cercetări pentru tentativă de omor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simona Pătruleasa va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 07:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies