Foto Ce SEXY e mama Roxanei de la "Puterea dragostei"! Uite ce picioare frumoase are

Autor: Raluca Vitu

Roxana Buzoiu este una dintre cele mai râvnite concurente din casa "Puterea dragostei".

Cu o personalitate puternică, cu o atitudine explozivă și cu firea sa extrem de sinceră, Roxana îi atrage pe băieți ca un magnet. Dar acestea nu sunt singurele calități ale tinerei, ea fiind, de departe, și una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! Iata cum a fost surprins tanarul, la scurt timp de la revenirea in tara!

Citeste si: Foto Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei", poză FIERBINTE de sub duș cu TOTUL la vedere! Fanii au rămas uluiți

Roxana are grija de corpul său, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj -  a moștenit frumusețea de la mama sa.

Suntem siguri de acest lucru pentru ca am vazut-o alături de mama sa într-o postare făcută pe rețelele de socializare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Video Cum s-a filmat Larisa de la "Puterea dragostei" cu Adrian, Jador și Mocanu. Nu se gândea nimeni că poate face asta

Iat-o pe Roxana și pe mama sa, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, lângă bradul împodobit: