Foto Ce bombă sexy! Rafaela, fosta concurentă de la "Puterea dragostei", a slăbit enorm și e incredibil de frumoasă acum. Uite cât de bine arată

Rafaela Marcaș, fosta concurentă de la “Puterea dragostei”, a fost eliminată din casa iubirii la sfâșitul anului trecut.

Rafaela a fost o prezență controversată cât timp s-a aflat în competiția matrimonială, iar acest lucru i-a adus un succes fulminant în rândul celor care au urmărit încă de la bun început evoluția sa în emisiune.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", poză indecentă cu tatăl său! Fanii, indignați. "Ce pervers! Ți-a pus mâna pe..."

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, este din București și a sperat că, dacă participă la show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D, își va găsi marea dragoste, însă nu a fost așa.

Citeste si: Video Adrian de la "Puterea dragostei" a ȘOCAT Istanbulul! Uite ce a făcut pe stradă, în văzul tuturor

După eliminarea din casa iubirii, Rafaela a decis să nu se mai intoacă și să își continue viața fără să mai fie în atenția publicului. Rafaela s-a schimbat foarte mult de când a părăsit “Puterea dragostei” și nu mai arată la fel. Tânăra a pierdut câteva kilograme bune, iar acum are o siluetă de invidiat și este uimitor de frumoasă.

Iată cât de mult a slăbit Rafaela și cât de bine îi stă așa:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate