Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a fost eliberat din inchisoare!

Magistratii au judecat contestatia facuta de procurorii anticoruptie la decizia privind eliberarea conditionata a lui Stoica.

Aproape 700 de zile s-a rugat MM Stoica pentru ziua aceasta. Faptul ca a fost un exemplu in inchisoare pentru ceilalti detinuti, dar si cartile stiintifice l-au ajutat pe fostul manager al Stelei sa obtina eliberarea inainte de termen.

Un calcul simplu ne arata ca cele 4 carti i-au adus 120 de zile de libertate. O ordonanta de urgenta a suspendat legea care prevede acest beneficiu, dar MM si-a depus cerere de eliberare inainte ca noua regula sa intre in vigoare. La instanta s-a trezit, insa, in fata unui veritabil extemporal.

Tribunalul Ilfov putea fi comparat astazi cu un stadion. Mai multi fotbalisti, inclusiv actualul antrenor al Stelei, au devenit suporteri de lux pentru MM Stoica.

Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Urmatorul propus pentru eliberare din Dosarul Transferurilor este Ioan Becali care afla la sfarsitul lunii daca va respira aerul libertatii. 8 oamenii din fotbal au fost condamnati pe 4 martie 2014 la ani grei de inchisoare:  

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate