FOSTA iubita a lui Gheorghe Turda a spus ADEVARUL: de ce s-au despartit, de fapt, Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda

Author: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 10:00

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au iubit mai bine de un an și deși toată lumea se aștepta să ajungă la altar, în cele din urmă cei doi s-au despărțit.

Artista de muzică populară susține că nu mai există cale de împăcare și a povestit despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Citeste si: Dezvăluire șocantă. S-a aflat cine e persoana care va avea cea mai mare pensie din România

Citeste si: Veste mare pentru pensionari! Marius Budăi a făcut anunțul. De ce vor beneficia

Citeste si: Marius Budăi, vești imense pentru femeile din România! Ce concediu suplimentar vor avea

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

„Omeneşte, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Au fost multe plecări, reveniri. Eu fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conştiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această constienţă care nu se activează”, a mărturisit Nicoleta Voicu, în platoul unei emisiuni tv.

Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!” Cele zece concurente și-au făcut intrarea în noul platou, configurat special pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii

Vezi Kanal D live

„Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relaţiei… Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maxim… Au intervenit nişte lucruri independente de voinţa mea. Aceasta este stabilitatea lui emoţională încât nu a putut o decizie. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui

de sănătate, ne-am fi despărțit de mult. Am fost singura care i-a purtat de grijă, chiar și în perioada în care am locuit separat”, a dezvăluit Nicoleta Voicu în cadrul emisiunii.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: l ibertatea.ro

 


După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.