Formidabil! Un cal, facut senator? Ce a raspuns o concurenta de la “Vrei sa fii milionar?”

In aceasta seara, la ora 23:00, Teo Trandafir intreaba “Vrei sa fii milionar?”, intr-o noua editie a emisiunii difuzata la Kanal D!

Concurentii care vor pasi in platou, gata sa castige marele premiu de 1 milion de lei, sunt foarte bine pregatiti. Una dintre intrebarile la care trebuie sa raspunda unul dintre participantii editiei din aceasta seara releva un lucru mai putin cunoscut publicului. Dupa enuntarea intrebarii de mai jos de catre Teo Trandafir, precum si a celor patru variante de raspuns, concurenta nu sta pe ganduri si raspunde prompt – un cal. Cele patru variante de raspuns, la care trebuie sa mediteze concurenta sunt: un cerb, un paun, un leu, un cal.

“Ce animal, potrivit lui Suetonius, a fost facut senator al Imperiului Roman de catre imparatul Caligula?”, suna intrebarea enuntata de Teo.

Citeste si: Teo Trandafir, amintiri din comunism, in prima editie a noului sezon "Vrei sa fii milionar?"

Daca raspunsul este cel corect si daca va reusi concurenta sa treaca mai departe, in concurs, veti putea afla urmarind editia din aceasta seara “Vrei sa fii milionar?”, la ora 23:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate