“Forever Hit”, festivalul maraton pe scena căruia vor urca într-o singură zi nume de talie internațională ale muzicii anilor ‘80 și ’90, pe 18 septembrie 2021 la Arena Națională.  Cum cumperi biletele?

,
festival forever hit 2021
Festivalul „Forever Hit” reunește nume importante ale muzicii internaționale[Sursa foto: unsplash]

“Forever Hit” este festivalul așteptat cu nerăbdare de iubitorii muzicii anilor ‘80 si ’90. Artiști de renume vor urca pe scena amplasată pe Arena Națională pe data de 18 septembrie. De unde poți cumpăra biletele?


In articol:

“Forever Hit” este evenimentul muzical al anului pentru iubitorii muzicii anilor ‘80 și ’90.

Festivalul așteptat cu nerăbdare de o mulțime de persoane va avea loc pe data de 18 septembrie 2021, pe Arena Națională din Capitală. Iată ce artiști vor urca pe scenă, dar și cum pot fi achiziționate biletele.

“Forever Hit”, festivalul maraton care reunește nume de talie internațională ale muzicii anilor ‘80 și ’90. Când are loc?

După cum îi spune și numele, festivalul “Forever Hit” aduce în fața publicului artiști de talie internațională, îndrăgiți de public și ale cărora melodii au devenit hituri și încă sunt fredonate și astăzi. Muzica anilor ‘80 și ’90 va răsuna puternic pe Arena Națională, acolo unde va fi amplasată scena festivalului “Forever Hit”. Evenimentul va fi organizat pe data de 18 septembrie 2021 și va fi cea mai mare discotecă în aer liber nu doar din România, ci din Europa.

Cei care s-au distrat și au crescut pe muzica semnată de Sandra, Nana, Jenny de la Ace of Bace, Haddaway, Alphaville, Snap, Modern Talking, Doctor Alban, Technotronic, dar și mulți alții vor avea ocazia de a cânta și a dansa alături de artiștii lor favoriți, pe

18 septembrie 2021. Hiturile anilor ‘80 și ’90 se vor auzi la București, distracția fiind asigurată de artiștii de talie internațională care și-au anunțat deja prezența pe Arena Națională.

„Bună România! Eu sunt DR. Alban. O să fiu în România pe 18 septembrie 2021.”, le-a transmis Dr. Alban fanilor din România.

Cum cumperi bilete la “Forever Hit”, festivalul maraton care va avea loc pe 18 septembrie 2021 pe Arena Națională?

Dacă vrei să participi la festivalul acestei toamne, “Forever Hit”, îți poți achiziționa cardurile de acces de pe site-ul bileteacum.ro.  Prețurile cardurilor de acces diferă în funcție de cât de aproape este locul de scenă. Astfel, un card de acces în zona VIP costă 100 de euro (499 lei), cardul pentru Categoria I costă 80 de euro (399 lei), cardul pentru Categoria II costă 60 de euro (299 lei), iar cardul pentru Categoria III costă 40 de euro (199 lei).

Perimetrul de distracție este asigurat de Kanal D și Radio Impuls. 

festival forever hit 2021
Festivalul „Forever Hit” reunește nume importante ale muzicii internaționale[Sursa foto: unsplash]

Accesul la festivalul “Forever Hit” se va face pe baza cardului de acces valid. În cazul în care îți achiziționezi bilet, dar nu mai poți ajunge la eveniment, atunci poți vedea transmisiunea LIVE prin streaming online prin intermediul platformei  Streamerse, însă doar în baza cardului de acces. Dacă nu te poți conecta la internet în momentul concertului, atunci ai posibilitatea de a vedea varianta înregistrată pe platforma  Streamerse  încă 10 zile după eveniment. 

Important de menționat este că pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani, accesul se va face gratuit, dar doar dacă sunt însoțiți de părinți. Acces gratuit vor avea și persoanele cu dizabilități, în baza actului de identitate și a certificatului de handicap și în limita locurilor disponibile.

Citeste si: Când are loc Neversea 2021 și cât costă biletele și abonamentele

 

Citește-ne pe
Citește și:

Celebra Sandra adora zacusca romaneasca! Vezi care a fost primul lucru pe care l-a cumparat cand a ajuns in tara noastra!

Tragerile Loteriei Române - Numerele câștigătoare la 6/49 de duminică, 26 septembrie

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

TOP 10 al celor mai fermecatoare vedete din SUA: Cine este actrita de 91 de ani care i-a depasit pe Sandra Bullock si pe Tom Hanks

Când va avea loc concursul Cerbul de Aur 2021. Calendarul complet

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies