Forever Hit 2021, evenimentul toamnei! Ce artiști de top vin la București? Iată cât costă biletele

,
forever hit romania 2021
Festivalul Forever Hit 2021 va avea loc pe 18 septembrie 2021[Sursa foto: Unsplash]

Forever Hit 2021 este considerat evenimentul toamnei în București. Festivalul care va avea loc pe 18 septembrie 2021, pe Arena Națională, va reuni artiști de top ai perioadei ‘80 și ’90.


In articol:

Forever Hit 2021 este evenimentul pe care nu trebuie să îl ratezi dacă melodiile unor artiști ca Sandra, Nana, Jenny de la Ace of Bace sau Doctor Alban te fac să dansezi până dimineața.

Festivalul va avea loc în această toamnă la București. Iată ce artiști vor urca pe scena amplasată pe Arena Națională, când sunt programate concertele, dar și de unde trebuie să cumperi biletele.

Ce artiști vor concerta la București în cadrul festivalului Forever Hit 2021?

Festivalul Forever Hit 2021 va avea loc pe data de 18 septembrie 2021, la București. A mai rămas foarte puțin până la evenimentul acestei toamne, iar artiștii care vor concerta în Capitală sunt nerăbdători să își întâlnească fanii. Au scris istorie în domeniul muzical, iar piesele lor, care în anii ‘80 și ’90 făceau furori, astăzi sunt ascultate în continuare de o mulțime de persoane, de toate vârstele.

În cadrul festivalului Forever Hit 2021, pe scena amplasată pe Arena Națională vor urca nume mari ale muzicii, printre care se numără și Sandra, Haddaway, Alphaville, Snap, Modern Talking, Doctor Alban, Technotronic, aceștia fiind doar o parte dintre artiștii care vor veni la București pentru a face spectacol pe 18 septembrie 2021.

Festivalul este așteptat cu multă emoție de fanii muzicii anilor ‘80 și ’90. Arena Națională din București se va transforma în cea mai mare discotecă din Europa la mijlocul lunii septembrie, iar distracția va fi asigurată de Kanal D și Radio Impuls.

Citeste si: TOTUL despre festivalul “Forever Hit” 2021. Ce nume de talie internațională ale muzicii anilor ‘80 și ’90 vin pe 18 septembrie 2021 la București și cum cumperi bilete?

Forever Hit 2021. De unde cumperi biletele pentru festival?

Biletele pentru festivalul Forever Hit 2021 pot fi achiziționate online, de pe site-ul bileteacum.ro.  Iată care sunt prețurile și pentru ce pachete poți opta.

 

  • card de acces în zona VIP: 100 de euro (499 lei)
  • card de acces Categoria I: 80 de euro (399 lei)
  • card de acces Categoria II: 60 de euro (299 lei)
  • card de acces Categoria III: 40 de euro (199 lei)

În cazul în care

cei care își cumpără biletele pentru festivalul Forever Hit 2021 nu mai pot ajunge la eveniment, organizatorii au anunțat că cei aflați într-o astfel de situație pot urmări concertele online pe platforma Streamerse. 

Citeste si: “Forever Hit”, festivalul maraton pe scena căruia vor urca într-o singură zi nume de talie internațională ale muzicii anilor ‘80 și ’90, pe 18 septembrie 2021 la Arena Națională.  Cum cumperi biletele?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când are loc Neversea 2021 și cât costă biletele și abonamentele

ATENȚIE Grecia va intra probabil săptămână viitoare în scenariul roșu: 'Acest lucru contravine flagrant recomandărilor Comisiei Europene'

Bombă în showbiz! Jador, îndrăgostit nebunește! Cine este femeia care l-a făcut analfabet și l-a refuzat

Când va avea loc concursul Cerbul de Aur 2021. Calendarul complet

Peste 300.000 de participanți sunt așteptați la Gaming Marathon, cel mai mare festival online al verii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies