Florin Cîțu, anunț important despre salariile românilor. Decizia pe care toată lumea o aștepta

,
Florin Cîtu, despre salariul net
Florin Cîțu, vesti despre veniturile romanilor[Sursa foto: Facebook]

Florin Cîțu a făcut anunțul mult așteptat de toți românii. Salariul mediu net a crescut în luna aprilie 2021. Cu cât au crescut veniturile românilor față de anul trecut?


In articol:

Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat creșterea câștigului salarial net în luna aprilie 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, conform informațiilor furnizate de Institutul Național de Statistică (INS).

Florin Cîțu, despre creșterea veniturilor românilor în aprilie 2021

Premierul a anunțat într-o postare pe pagina de Facebook că, potrivit datelor furnizate de INS, salariile românilor sunt în creștere în 2021, nu doar pe hârtie.

Florin Cîtu, despre salariul net
Premierul despre planul PNRR[Sursa foto: Facebook]

“Creşte puternic PUTEREA DE CUMPĂRARE a românilor! INS a anunţat ieri: ‘Aprilie 2021 comparativ cu Aprilie 2020- Comparativ cu luna aprilie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 11,9%.’ Aşa arată o revenire în forţă a unei economii după cea mai mare criza economică din ultima sută de ani. Dar şi mai important INS a anunţă o creştere semnificativă a puterii de cumpărare cu 8.4%”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Lovitură puternică pentru angajati. Salariile românilor sunt pe butuci: ”Nu mai mărim...”

Florin Cîțu a făcut comparație și între câștigul salarial în raport cu evoluția prețurilor de consum, precizând  care a fost indicele salarial real în luna aprilie 2021 față de aceeași perioadă a anului trecut.

“Indicele câştigului salarial real a fost 108,4% pentru luna aprilie 2021 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Acest lucru înseamnă că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie. Cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri. Asta înseamnă guvernare liberală, putere de cumpărare mai mare pentru toţi românii. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede.

Reformă în toate cotloanele statului şi investim. Suntem abia la început”, conchide Florin Cîţu.

Premierul atrage atenția celor care se ocupă de Planul de Redresare și Reziliență

Florin Cîțu atrage atenția celor care se ocupă de Planul de Redresare și Reziliență și îi anunță că nu pot pleca în concediu până când PNRR nu va fi adoptat, iar cine nu tratează acest plan ca atare, pleacă acasă.

Florin Cîtu, despre salariul net
Veniturile românilor sunt în crestere[Sursa foto: Facebook]

Comisia Europeană a început evaluarea planurilor de redresare și reziliență pe care le-a primit și va acționa în strânsă colaboare cu statul membru aflat în cauză pentru a clarifica orice nelămurire, scopul fiind utilizarea optimă a fondurilor, precizează CE.

Citeste si: Vești bune pentru români! Salariul minim va ajunge la 3000 de lei! Când se va întâmpla acest lucru?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Premierul Florin Cîţu, despre noul obiectiv important, dupa ce tinta precedenta de 5 milioane de vaccinati pana la 1 iunie a fost ratata! "Vaccinarea a incetinit in toate...

O parte din inculpații în dosarul fraudării alegerilor din Ciorani a încheiat acorduri de recunoaştere a faptelor

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Tichetele de masă, majorate la 20 de lei! Ce salariu încasează lunar un lucrător comercial, în București

Vești bune pentru români! Salariul minim va ajunge la 3000 de lei! Când se va întâmpla acest lucru?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies