Florin Cîțu a făcut anunțul momentului! Relaxarea restricțiilor de la 1 IUNIE. Când scăpăm de masca de protecție

,
Florin Cîtu, veste importanta
Florin Cîțu, despre relaxarea masurilor de la 1 iunie

Florin Cîțu a anunțat, marți, că măsurile se vor relaxa începând cu 1 iunie, dacă ținta de 5 milioane de persoane vaccinate va fi atinsă. Astfel, restaurantele ar putea primi clienți vaccinați până la capacitatea de 100%. De asemenea, ar putea fi permise evenimentele private la care să participe persoanele vaccinate.


In articol:

Veste importantă pentru români, 1 iunie ar putea fi un pas extrem de important spre normalitate, în condițiile în care 5 milioane de oameni se vor vaccina până la începutul sezonului estival. Forin Cîțu a anunțat când renunțăm la masca de protecție.

Când scăpăm de masca de protecție?

De la 1 iunie, România ar putea face un pas important spre normalitate, astfel românii care își propun să meargă în vacanță la mare sau în drumeții montane au putea scăpa de masca de protecție, a anunțat Florin Cîțu. Însă, condiția primordială este ca 5 milioane de români să se vaccineze până la începutul lunii iunie.

Florin Cîtu, veste importanta
Persoanele vaccinate vor putea participa la evenimente private[Sursa foto: Facebook]

”Sunt câteva lucruri pe care toţi le aşteptăm pentru sezonul estival. E clar că putem vorbi de fără mască pe plajă de exemplu, fără mască dacă mergem la munte în drumeţie.”, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Premierul a mai precizat că românii vor avea posibilitatea să stea pe plajă fără mască, însă distanțarea trebuie păstrată în continuare.

”Şi pe plajă, propunerea este că vom fi fără mască.

Vom putea sta pe plajă fără mască, dar bineînţeles va exista distanţare în continuare. Vor exista astfel de elemente. Vor fi propuneri în comitetetul interministerial, discutate apoi cu Ministerul Sănătăţii, MAI şi vom veni cu un pachet.”, a mai spus Cîţu.

Florin Cîțu a fost întrebat dacă vom renunța la purtarea măștii în aer liber, acesta a spus: „Deocamdată nu. Aş aştepta 1 august pentru acest lucru, depinde”. 

Citeste si: Anunțul momentului! Ce se întâmplă cu restricțiile din România, de la 1 iunie?

Ce facilități au persoanele care s-au vaccinat

Florin Cîțu a anunțat și facilitățile pe care le au cei vaccinați, respectiv faptul că restaurantele ar putea funcţiona la 100% din capacitate. 

Florin Cîtu, veste importanta
De la 1 iunie am putea scapa de masca pe plaja[Sursa foto: Facebook]

”Putem vorbi şi despre facilităţi pentru persoane vaccinate.

Putem să vorbim despre restaurante care pot să ajungă la o capacitate de 100% cu persoane vaccinate la interior sau hoteluri pe litoral cu capacitate de 100% cu persoane vaccinate.

Sunt lucruri la care ne uităm. Putem să vorbim despre evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate.”, a mai spus premierul Florin Cîţu.

De asemenea, Șeful Executivului a mai precizat că vor putea exista evenimente private pentru cei vaccinați. În București și în Cluj se vor organiza evenimente pilot pentru a vedea cum funcționează, iar dacă rezulatul este favorabil se va lua o decizie în acest caz.

Citeste si: Întorsătură de ultim moment! Florin Cîțu vine cu noi informații despre relaxarea măsurilor. Revine sau nu România la normalitate de la 1 iunie?!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunțul momentului! Ce se întâmplă cu restricțiile din România, de la 1 iunie?

BNR vrea să spargă bula imobiliară: Românii vor plăti un avans mai mare pentru creditele imobiliare

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Mesajul transmis de Klaus Iohannis cu doar câteva zile înainte de Paște: „Trebuie să fim realiști și să nu ne amăgim singuri!” Când va fi ridicată starea de alertă?

Iohannis: Guvernul pregăteşte o campanie amplă de promovare a vaccinării anti-COVID

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies