Florentina, jignită în ultimul hal de fanii Biancăi. Ce comentarii a primit: "Ce față de travestită"

,
florentina jignita pe instagram
Florentina, iubita lui Livian[Sursa foto: Instagram]

Cei care au crezut în povestea de dragoste dintre Livian și Bianca cu greu o pot accepta pe noua iubită a fostului concurent de la Puterea Dragostei, iar ca dovadă a acestui lucru stau comentariile răutăcioase pe care Florentina le primește.


In articol:

Noua relație a lui Livian nu este văzută cu ochi buni de cei care îl urmăresc în mediul online. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost aspru criticat pentru faptul că a decis să rupă orice legătură cu Bianca și să se apropie de o altă femeie.

Ce comentarii a primit Florentina, iubita lui Livian, la o fotografie postată pe instagram?

Relația cu Livian a făcut-o pe Florentina să devină cunoscută pe rețelele de socializare, astfel că, prietenii virtuali nu au ezitat să o analizeze pe aceasta în detaliu și chiar să o compare cu Bianca Comănici, fosta iubită a lui Livian.

Dacă în privința siluetei nu au existat comentarii negative, având în vedere că Florentina merge frecvent la sală și se poate lăuda cu un trup de zeiță, cei care o urmăresc pe instagram i-au spus Florentinei că nu are trăsături frumoase și chiar au criticat-o pentru ridurile apărute pe față.

Noua iubită a lui Livian a fost jignită de prietenii virtuali pe instagram. Iată doar câteva din comentariile pe care Florentina le-a primit. 

"Ai și fața strâmbă. Cu cât îl plătești pe Livian pe lună să stea cu tine?"

"Uuu, ce bătrână ești și ce zbârcită la ochi."

"Urâtă nație de femeie. Ce față de travestită ai."

florentina jignita pe instagram
Comentariile primite de Florentina pe instagram[Sursa foto: Instagram]

Deși a fost aspru criticată, Florentina nu le-a răspuns celor care au jignit-o, preferând să trateze cu indiferență această situație. 

Florentina și Livian au o relație de mai multe săptămâni și nu ezită să se afișeze împreună, chiar dacă povestea lor de iubire a stârnit controverse încă din primul moment. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și au o mulțime de planuri, urmând ca în scurt timp să devină nași de botez, după cum chiar Livian a dezvăluit într-un vlog postat recent pe canalul lui de Youtube. Astfel, lucrurile devin din ce în ce mai serioase între cei doi, totul spre dezamăgirea celor care sperau ca Bianca și Livian să se împace în viitor.

 

 

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 24 septembrie - Prima parte. VIDEO Nicos, atac dur la Alexandra: "În ce condiții ți-ai lăsat copilul acasă?"

Femeia care conduce Elveția crede că va învinge coronavirusul prin 'responsabilitate individuală': 'Dacă curba nu se aplatizează, luăm decizii'

Philip, mesaj clar pentru Berna. Ce ar trebui să schimbe la ea pentru a forma din nou un cuplu? I-a spus totul printre lacrimi

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: "Nu mai suntem împreună. Mă doare să îl văd peste tot!" Ce le-a cerut prietenilor virtuali?

George Burcea a dat detalii despre divorțul de Andreea Bălan! Acuză că a fost înșelat!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies