Flavius vrea să intre în Casa iubirii pentru o anumită fată! Concurenta l-a pus pe jar: „Mi-a atras atenția”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 iun 2024, 09:47

Flavius vrea să intre în Casa iubirii pentru Virginia! Concurenta l-a pus pe jar: „Mi-a atras atenția”

Sursa: Captură YouTube

Flavius a fost invitat la emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici, unde a vorbit despre greutățile din ultima perioadă, dar și despre actualii concurenți ai emisiunii.

Flavius, asociat de foarte multe ori cu personajul „Damon” din celebrul serial The Vampire Diaries, a fost concurent în Casa Iubirii, sezonul 1.

Flavius a fost invitat în emisiunea Biancăi Comănici, unde a mărturisit că, dintre toate concurentele sezonului 3, Virginia este cea care i-a atras atenția.

Virginia i-a atras atenția lui Flavius

Fostul concurent a declarat că Virginia este cea care i-a atras cel mai mult atenția, deoarece îi plac brunetele și consideră că tânăra are trăsături frumoase.

Întrebat ce consideră despre relația ei cu Robi, Flavius a recunoscut că nu îl cunoaște pe Robi și nu poate să își dea prea bine cu părerea.

Citește și: Julia, prima reacție după descalificarea lui Cosmin. Ce a postat concurenta emisiunii ”Casa iubirii” în mediul online: „Fiecare trebuie să-și asume ceea ce face”

„Virginia mi-a atras atenția, pentru că mie îmi plac brunetele.

Îmi plac trăsăturile ei, are ceva mai special.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

De ea și de Robi nu știu ce să zic, pentru că pe el nu îl cunosc și dacă s-au despărțit și s-au împăcat ei știu, bănuiesc, dacă merge treaba sau nu,” a

declarat aceasta la Culisele Iubirii.

Cum a trecut Flavius peste episoadele depresive

Îndurerat, Flavius a povestit și despre momente mai puțin plăcute care s-au întâmplat în viața sa nu de mult. Se pare că fostul concurent a fost încercat de o boală grea și anume depresia, însă a reușit să o învingă și să revină la activitatea sa preferată și la ceea ce odată îl făcea extrem de fericit: online-ul.

„Am avut o traumă, am experimentat durerea adevărată și mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu ideea, cu realitatea și să îmi dau seama exact ce vreau. Aveam două opțiuni: ori să rămân depresiv, ori să fac ceva mai bun cu viața mea și asta vreau să fac.

Citește și: Virginia, mesaj subtil pentru Robi pe Internet! „Este o pedeapsă suficientă”. Tânăra a reacționat tăios după comportamentul fostului ei iubit

Din cauză că am început iar să mă dedic carierei de online, lumea a început să mă aprecieze și să vadă potențialul în mine,” a mai spus Flavius.