Flavius, dezvăluiri în premieră despre ce s-a întâmplat intre el și Dori în camera roșie, de fapt: "A fost un moment exploziv!"

,

Flavius a recunoscut ca a vrut sa fie eliminat de la Casa Iubirii pentru ca i s-a oferit o sa nsa unica in viata si nu ar vrea sa o rateze.


In articol:

Flavius a vorbit cu sinceritate despre rolul vieții lui pe care ar putea să îl obțină și nu vrea să piardă aceasta ocazie.

Fostul concurent de la Casa Iubirii a subliniat faptul că a fost real 100% și nu a jucat niciun rol în reality-show, însă este momentul să pun stop pentru că vrea să își urmeze visul de a obține rolul în acel film, a dezvaluit fostul concurent pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: EXCLUSIV! Flavius, declarații în premieră după ce a părăsit Casa Iubirii. Ce spune despre o posibilă relație cu Dori: "Doar timpul va decide!"

Primele declaratii ale lui Flavius despre relatia cu Dori din Casa Iubirii

Flavius, dezvaluiri despre Dori dupa eliminarea de la Casa Iubirii

Flavius, primele dezvaluiri despre relatia cu Dori dupa ce a fost eliminat de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Flavius a participat la casting online și acum se afla printre primii 5 selecționați: "Am avut și regrete, dar trebuie să mă și duc. A fost o perioada grea. Daca merg acolo și nu se concretizează, o să fiu dezamăgit, dar o să trec peste. M-am gândit că ne-am conectat prin acel sărut și că daca aș fi sărutat-o mai devreme, aș fi rămas. Rămâneam și îi dădeam o șansă. Am venit să trăiesc acest sentiment. A fost o energie foarte frumoasa intre noi în camera roșie sau când vorbeam. Mă gândeam că nici nu vreau să mă atașez acea tare, dar nu voiam să plec fară să o sărut. Mă gândeam că vreau să o sărut pentru că oricum o sărutasem pe gât. Ea și-a dorit și cred că a fost un moment exploziv.

A fost incontinuu. A fost super pasional. Au văzut și părinții mei. Mama s-a uitat și a și plâns în Gala. Și acum daca mă uit la Gala, mi se pare emoționant." Nu sunt sigur că am luat decizia corecta, dar mă încred în destin. Ea își dorește să îmi urmez șansă. A fost foarte emoționant. Aveam în capul meu o groaza, dar când eram gata să explodez acolo....Mie îmi plăceau foarte mult brunetele. Până la vreo 22 de ani îmi plăceau brunetele."

Flavius, fost concurent de la Casa Iubirii: "Am avut multe aventuri pana la 22 de ani"

Flavius a dezvăluit că ar fi vrut o relație stabila pentru că până la 22 de ani a avut parte de multe aventuri și a venit la Casa Iubirii cu inima deschisa pentru a-și găsi pe cineva chiar daca nu era vorba de o fata bruneta pentru că el chiar declarase că își dorește doar blonde.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

EXCLUSIV! Flavius, declarații în premieră după ce a părăsit Casa Iubirii. Ce spune despre o posibilă relație cu Dori: "Doar timpul va decide!"

Masacru în Marea Neagră: Bilanțul a ajuns la peste 3000 de delfini morți din cauza războiului (biolog ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil! este însărcinată cu primul copil. Ce mesaj i-a transmis Silvia Popescu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies