Flavius a recunoscut că pusese ochii pe Bianca Mitroi. Ce l-a făcut să se îndepărteze imediat de ea: "M-am rupt, n-am mai simțit nimic!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 feb 2023, 03:35

Flavius a recunoscut in cadrul emisiunii Culisele Iubirii ca la prima vedere i-a placut foarte mult de Bianca Mitroi.

Flavius, concurentul care a părăsit reality show-ul Casa Iubirii, a povestit cu sinceritate despre experiență pe care a trăit-o în emisiune.

Tânărul a povestit că își dorea să cunoască o fata și să se îndrăgostească pentru că se saturase de aventuri. Flavius a recunoscut că și-a îndreptat atenția prima data spre Bianca Mitroi: "La început îmi placea Bianca, însă mi-a spus că vrea să cunoască alt băiat. Nu mi-a plăcut asta pentru că daca iți place fizic de mine, cunoaște-mă. Nu poți să zici că te uiți la sufletul omului, vezi fizicul și apoi iți dai seama de calități și cum gândește.
M-am rupt, n-am mai simțit nimic. În realitate, făcea la fel. Corina mi-a plăcut, era super sexy,"
a dezvăluit Flavius pentru Culisele Iubirii.

Flavius despre Camera Rosie incendiara cu Dori

Flavius a mai dezvăluit că s-a simțit prost pentru faptul că i-a spus Nataliei că nu a pus ochii pe nimeni desi el avusese foarte multe discuții cu Dori și erau pe aceeași lungime de unda.

Fostul concurent a mai recunoscut că daca Dori ar fi făcut aceasta faza, el s-ar fi simțit ultimul om de pe pământ. "Mi-a părut foarte rău. Dar și Natalia a zis că vrea să mai vadă și altceva. Eu nu am pupat-o pe gât, am mirosit parfumul. Parfumul lui Dori îmi placea mai mult. La ce simțeam acolo, acel sărut o să îmi rămână. I-am zis lui Dori că daca nu vrea să închidem camerele și să riscam o eliminare.

 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Anca și Flavius, în pragul despărțirii! „Ce faci tu e de joasă speță” Cei doi concurenți și-au spus replici usturătoare! Iată de la anume a izbucnit conflictul lor in Casa iubirii!

Citeste si: Flavius, dezvăluiri în premieră despre ce s-a întâmplat intre el și Dori în camera roșie, de fapt: "A fost un moment exploziv!"

Flavius: "Nu am vrut să fac spectacol în Gala"

Da, recunosc că ne-am conectat foarte bine din prima la sărut. Nu am vrut să fac spectacol în Gala. Eu nu am mai trăit genul asta de emoții. M-am bucurat că am fost capabil să simt multe chestii. Acum, nu mă mai stresez. Eu ies în oraș și mi se zice că sunt frumos. Depinde de starea mea de spirit din acel moment, a recunoscut Flavius pentru Culisele Iubirii.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies