Fizz s-a cuplat cu Bia! S-au filmat dezbrăcați în jacuzzi: "Vei fi Prințesa Showbiz-ului"

Fizz și Bia s-au filmat în jacuzzi, iar ceea ce au discutat și ce s-a comentat pe Facebook dă de înțeles că ar forma un cuplu.


In articol:

"Regele Showbiz-ului", așa cum este supranumit Fizz, nu s-a sfiit să îi pună mâna pe picior Biei. Totodată, un comentariu la clipul video dă de înțeles că cei doi ar putea fi împreună.

"Să vadă cum trăiești tu și ce femei ai, ăia din emisiune", a comentat cineva, Fizz dând like comentariului. Rămâne de văzut dacă proaspătul cuplu Bia-Fizz este doar unul profesional sau și... personal, având în vedere atingerile lui Fizz.

Iată dialogul din jacuzzi dintre Fizz și Bia:

Fizz: Acuma vei fi Prințesa Showbiz-ului, o să vedeți, trust me, my dear

Bia: Fizz m-a sechestrat, îmi dă încontinuu să beau în condițiile în care eu nu am voie să beau (...) Dacă eu plec de-aici ce fac, unde mă duc, ce fac în seara asta?

Fizz: Ne descurcăm, București e un oraș sigur

Bia: Sau mă duci tu acasă?

Fizz: Fac eu asta pentru tine

Bia: Cred că am întins coarda cam tare, nu?

Fizz: Nu, de ce zici tu asta? 

Fizz a părăsit emisiunea după o Gală cu scandal

Fizz a părăsit definitiv casa "Puterea dragostei" după o gală în care Jador, None și Andy și-au adus acuzații grave. Artistul a publicat ulterior un mesaj de mulțumire postului Kanal D.

"Mulțumesc Kanal D

Am primit o educație aleasă de la părinții mei și, pentru că am un caracter frumos, nu voi vorbi niciodată urât despre foștii mei colegi de la Puterea Dragostei. A fost o experiență frumoasă pentru mine, de care îmi voi aduce aminte întotdeauna cu drag. Vă mulțumesc că m-ați votat și că ați fost alături de mine. Vă iubeste fizzomanul vostru", a scris Fizz pe contul lui de Instagram.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate