Florin Piersic Junior iubite. Fiul lui Florin Piersic Senior s-a iubit de-a lungul vieții cu femei extrem de frumoase. Cine sunt acestea

,
Fiul lui Florin Piersic s-a iubit de-a lungul vieții cu femei extrem de frumoase

Florin Piersic Junior se află într-o relație cu o femeie mai tânără decât el cu 15 ani.

[Sursa foto: https://www.facebook.com/florin.piersicjr]

Florin Piersic Junior a avut relații numai cu femei foarte frumoase și mai puțin cunoscute.

Potrivit viva.ro, Florin Piersic Junior se află într-o relație cu o femeie mai tânără decât el cu 15 ani.

Care au fost iubitele lui Florin Piersic Junior

Florin Piersic Junior este unul dintre cei mai cunoscuți actori de film și de teatru din România. S-a născut pe 18 iulie 1968 în București, iar părinții săi sunt cunoscuții actori români Florin Piersic și Tatiana Iekel. Florin Piersic Junior mai are un frate, pe Daniel Piersic, care locuiește la Viena și care s-a născut în urma legăturii amoroase dintre Florin Piersic și Ana Szeles.

Piersic Junior a fost destul de discret cu viața sa personală și s-a afișat în public de puține ori alături de fostele sale partenere.

Citește și: Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Una dintre cele mai cunoscute relații ale actorului a fost cu actrița Dorina Chiriac, cea care i-a dăruit și o fată, pe nume Sonia Piersic.

Cei doi nu au fost căsătoriți, iar după despărțire au rămas buni prieteni.

Dorina Chiriac a fost cea care i-a dăruit primul copil lui Florin Piersic Jr, pe Sonia

Una dintre cele mai cunoscute relații ale actorului a fost cu actrița Dorina Chiriac.

[Sursa foto: https://www.facebook.com/dorina.chiriac.1]

Una dintre cele mai controversate relații a fost alături de fosta dansatoare Adriana Nicolae. Despre această relație Florin Piersic Junior a zis că a fost un cataclism. Acesta a declarat că pentru el căsnicia care a durat un an și jumătate a fost ca un cataclism care l-a adus cu picioarele pe pământ și care l-a ajutat să se maturizeze. Deși căsnicia acestora a durat puțin, actorul a spus că nu înțelege cum două firi total opuse au reușit să reziste atâta timp împreună.

La câțiva ani după divorț, Adriana Nicolae a anunțat că este gravidă cu un bărbat vedetă care are numele de Junior, iar Florin a susținut mereu ca este doar o glumă proastă, mai ales că în discuție au fost implicați și Ștefan Bănică Junior cu fosta lui soție, Andreea Marin. “Adriana a făcut o glumă proastă, iar mișcarea asta a fost consecință unei enervări. A greșit, pentru că a provocat un scandal. Îl cunosc bine pe Ștefan Bănică şi știu că se află într-o perioadă bună a vieții lui, cel puțin în momentul ăsta. Ștefan ține foarte mult la tot ceea ce înseamnă familie”, a declarat acesta.

Citește și: Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Experiența căsniciei cu Adriana l-a determinat pe actor să declare că nu mai dorește să se însoare. “E chiar sănătos ca doi oameni să trăiască împreună, sub același acoperiș, să împartă bune şi rele şi să se bucure de apariția unui copil în viața lor. Dacă reușesc să facă asta, îi admir. Dar tentațiile sunt prea mari în zilele noastre, comunicarea s-a exacerbat şi a devenit în unele cazuri o capcană, iar sentimentele se nasc şi se ofilesc rapid”.

Cine este actuala iubită a lui Florin Piersic Junior

Andreea Cipca și Florin Piersc au un băiețel

În prezent, actorul Florin Piersic Junior trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalista Andreea Cipca

[Sursa foto: https://www.facebook.com/florin.piersicjr]

În prezent, actorul Florin Piersic Junior trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalista Andreea Cipca. Relația lor se bazează pe discreție, aceasta nedorind să profite de celebritatea iubitului ei și preferă să stea în spatele reflectoarelor.

Andreea Cipcă și cunoscutul actor, sunt împreună de nouă ani și au împreuna un băiețel, în vârsta de 6 ani. Tânăra este jurnalistă și a fost redactor pentru publicații de modă și de life-style. Andreea este mai tânără cu 15 ani decât Florin Piersic Junior.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Președintele PMP, după apelul lui George Simion: 'Vă tot spun că acest băiat este pe felie cu Kremlinul'

Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dan Negru, mesaj emoționant în cinstea lui Florin Piersic: ”Măsura omului e omenia” Marele actor a împlinit frumoasa vârsta de 86 de ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies