Fiul lor disparuse, dar l-au gasit mort, i-au identificat cadavrul si l-au inmormantat indurerati. Dupa 11 ani au avut insa un soc! Ce au aflat le-a dat viata peste cap

Cazul de mai jos s-a petrecut in Rusia si a starnit controverse in intreaga tara.

Totul a inceput dupa ce Leonid Durkin, un tanar ce efectua stagiul militar, a disparut fara nicio explicatie din cadrul unitatii la care era repartizat. Dupa o perioada lunga de cautari autoritatile au gasit un cadavru ce avea semnalmentele lui.

Parintii au facut recunoasterea si, indurerati, si-au inmormantat fiul. Dupa 11 ani insa au primit o veste care i-a cutremurat! Se pare ca Leonid Durkin nu murise, ci dezertase.

Pentru a evita inchisoarea, el s-a izolat intr-o regiune situata in cealalta parte a tarii, unde a trait intr-o coliba construita de el, hranindu-se doar cu fructe si cu pestele prins din raul langa care statea.

Leonid a fost descoperit intamplator de politie, care a reusit in cele din urma sa scoata la iveala adevarata lui identitate. Parintii se bucura extrem de mult ca si-au regasit fiul, insa momentul reunirii familiei s-ar putea amana.

Pentru fapta lui, tanarul risca pana la 7 ani de inchisoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate