Final spectaculos la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul pentru comunicare și se va bucura de convorbiri telefonice cu cei dragi

,
Final joc pentru comunicare
Cine a castigat jocul ?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Primul joc pentru comunicare după unificarea echipelor s-a finalizat. Faimoșii și Războinicii a luptat cu toate armele pentru miza generoasă pusă în joc. Ce echipă se va bucura de convorbiri telefoncie de la cei dragi?


In articol:

Jocul pentru comunicare a fost intens și plin de adrenalină, Faimoșii și Războinicii au fost mai motivați ca niciodată să câștige premiul pus în joc. Comunicarea este cel mai important joc al săptămânii de la Survivor România 2021, fiind singurul mod prin care cocurenții pot lua legătura cu familiile lor. 

Cine a câștigat jocul pentru comunicare la Survivor România 2021?

Emoții mari la Survivor România 2021, jocul pentru comunicare are o valoare incomensurabilă pentru concurenți, dorul de casă și de familie este mai mare ca oricând, iar tensiunile ating cote maxime în competiție odată ce finalul este tot mai aproape. Faimoșii și Războinicii pun toate armele în joc pentru a-și păstra locurile în concurs așa cum au făcut-o în aceste luni în care au rezistat eroic în jungla din Republica Dominicană.

Final joc pentru comunicare
Ce echipa a castigat miza?[Sursa foto: Captură KANAL D]

A fost primul joc de comunicare după unificarea echipelor, ceea ce înseamnă că motivația este mai mare ca oricând, acum că competiția este tot mai aproape de marele final.

Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe un traseu exclusiv la sol, iar miza pusă în joc este inedită, ca să-i motiveze să lupte așa cum au făcut-o încă de la început. Dorul de casă și de familie este tot mai mare, concurenții sunt la pământ, iar motivația lipsește. 

Daniel Pavel a anunțat miza pentru care concurenții se vor lupta în jocul pentru comunicare, un premiu inedit, convorbiri telefonice cu cei dragi. Dacă Faimoșii vor câștiga, ei vor vorbi cu membrii familiilor lor, iar dacă Războinicii vor câștiga, aceștea vor comunica telefonic cu prietenii lor.

Citeste si: Ce a facut prima data Culita Sterp cand a iesit de la Survivor Romania! Ce declaratie de dragoste i-a facut Danielei Iliescu

Jocul din această seară a fost intens, concurenții s-au impus pe traseu, iar scorul a fost extrem de strâns.

Lupta finală s-a dat între Andreea de la Faimoși și Adelina de la Războinici.

Final joc pentru comunicare
Faimosii au castigat miza jocului [Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoasa a reușit să aducă din nou victoria echipei sale. Andreea a adus punctul final pentru a doua oară consecutiv în această săptămână. Aceasta a fost propusă spre eliminare din echipa Faimoșilor, rămâne de văzut dacă pentru ea visul Survivor se va termina în această seară.

Faimoșii se vor bucura de apeluri telefonice de la familile lor, cu care nu au mai vorbit de la intrarea în competiția Survivor România 2021.

 

Citeste si: Primul joc pentru comunicare după unificarea echipelor. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-o bătălie epică marca Survivor România 2021. Care este miza jocului

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Ce a facut prima data Culita Sterp cand a iesit de la Survivor Romania! Ce declaratie de dragoste i-a facut Danielei Iliescu

Alfred Simonis schimbă placa: Kelemen Hunor nu e șeful lui Viktor Orban, ca să îl tragă la răspundere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Stefan Ciuculescu, pe punctul de a claca la Survivor Romania. Ce i-a facut Sebastian Chitosca: "A fost ultima oara cand am lasat de la mine!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies