Final spectaculos în jocul de recompensă la Survivor Romania! Ce echipă a câștigat premiul? Iata care a fost scorul final!

,
survivor romania 2021
Faimosii si Razboinicii s-au luptat intr-un nou joc pentru recompensa, la Survivor Romania 2021.

Cele două echipe, Faimosii si Razboinicii au luptat cu determinare pentru a câștiga premiul pus în joc, trei kg de cartofi. Ce echipă a fost declarată învingătoare?


In articol:

În această seară, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru recompensă, trei kilograme de cartofi. Având în vedere că atât Faimoșii, cât și Războincii au simțit lipsa hranei în ultimele zile, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pe traseu pentru a câștiga proba.

Faimosii au câștigat jocul pentru recompensă

Cea de-a saisprezecea ediţie Survivor Romania 2021 a fost una incendiară, lupta dintre Faimoşi şi Războinici a fost acerba. Scorul final a fost de 10 la 7 pentru Faimosi, care au reusit de aceasta data sa castige mult doritul premiu.
Ultima luptă pe traseu s-a dat între Elena Marin şi Mihaela Berteanu, noua concurenta din echipa Razboinicilor. Concurentele s-au întrecut cu multa indarjire pe traseu în ultima confruntare din această seară. Adrenalina a fost atinsă la cote maxime în ultimul duel pentru recompensă.

In cele din urma, Mihaela a pierdut mai mult timp pe traseu, iar Elena Marin a câştigat timp la proba de îndemânare pentru a arunca cele doua cercuri la final. Insa presiunea şi lipsa experientei pe traseele Survivor Roamnia îşi spun cuvântul în cazul Mihaelei, care în această seară a pierdut punctul decisiv în favoarea Faimosilor. 


Elena Marin a adus punctul final pentru echipa Faimosilor, care a câştigat premiul serii, cele trei kilograme de cartofi.

survivor romania 2021
Elena Marin aduce punctul decisiv in jocul de recompensa!

Citeste si: Bucurie mare pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

Citeste si: Faimoșii și Războincii se confrunta intr-un nou joc de recompensa! Miza a fost aleasa de public! Iata ce premiu suplimentar poate primi echipa câștigătoare?

Care a fost scorul final al jocului de recompensa

Jocul din această seară a fost departajat. Razboinicii nu au reuşit să le facă faţă Faimosilor, care au pus toate armele în joc pentru a duce duelul la final în favoarea lor. A fost o luptă crancena si pentru Razboinici, care au incercat din rasputeri sa dea totul pe traseu.
Scorul din această seară de la Survivor România a fost de 10 la 7 pentru Faimosi.

survivor romania 2021
Bucurie imensa pentru Faimosi, care au reusit sa castige jocul de recompensa!

Astfel, echipa rosie a reuşit să câştige detasat acest nou joc de recompensa in ediţia de astazi a show-ul fenomen Survivor România, sezonul 2 si concurentii s-au bucurat enorm pentru premiul castigat. Toti Faimosii au sarit sa o felicite pe Elena Marin, care le-a adus victoria in jocul de astazi. Baietii au ridicat-o pe brate pe Elena in semn de apreciere si recunostinta pentru eforturile depuse.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bucurie mare pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

Alexandru Rafila ACUZĂ că gestionarea pandemiei a scăpat de sub control în mandatul lui Vlad Voiculescu: I-au lipsit viziunea, acțiunea și asumarea

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Faimoșii și Războincii se confrunta intr-un nou joc de recompensa! Miza a fost aleasa de public! Iata ce premiu suplimentar poate primi echipa câștigătoare?

Cine este Mihaela Berteanu, concurenta care a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 intr-un consiliu fara precedent in istoria competitiei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies