Final excepțional la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii?

,

Cel de-al doilea joc de imunitate a fost intens și plin de adrenalină. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021 din dorința de a câștiga totemul de imunitate.


In articol:

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii a ajuns la final. Concurenții de la Survivor România 2021 s-au lupta pe un traseu extrem de solicitant, pentru a obține totemul de imunitate, îsă o singură echipă a câștigat.

Citeste si: Scandalul continuă la Survivor România 2021! Culiță Sterp și Raluca Dumitru, o nouă dispută: "Esti o falsă..."

Ce echipă a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii?

În această seară, concurenții s-au confruntat pe un traseu mixt, pe apă și sol. A fost un traseu foarte dificil, cu multe obstacole, dar Faimoșii si Războincii au dat în această seară tot ce a fost mai bun pe traseu, pentru a câștiga totemul de imunitate.

Și la cel de-al doilea joc de imunitate, echipa Albastră a fost foarte determinată și a luptat până la epuizare, lucru care s-a văzut la finalul jocului, deoarece Războinicii au reușit să câștige ultimul joc de imunitate al săptămânii.

Jocul a fost unul detașat, semn că Războinicii au fost în cea mai bună formă pe acest traseu. 

Ultimul duel al serii s-a dat între Cosmin de la Faimoși și Albert de la Războinici, care au luptat cu încăpățânare până la final.

Citeste si: Ei au caștigat totemul de imunitate! Final incredibil la Survivor România 2021

Jocul de imunitate a fost unul destul de detașat, echipa Războinicilor le-a ținut piept concurenților din echipa roșie. Astfel, primul joc de imunitate al săptămânii s-a terminat cu scorul de 16-10 pentru Războinici.

Batalia dintre concurenții de la Survivor România 2021 a fost una epică, iar Faimoșii și Războinicii au încercat să dea tot ceea ce au mai bun pe traseu din dorința arzătoare de a caștiga, însă la final echipa albastră a obținut toteml de imunitate.

Citeste si: Mesajul emoționant pe care iubitul Elenei Marin l-a făcut public de ziua ei. Ce i-a scris tânărul concurentei de la Survivor România 2021

Faimoșii trec printr-o perioadă dificilă, în tabăra lor sunt multe certuri, iar

acestea îi fac pe concurenți să nu se mai concentreze suficient la jocuri.

La consiliul din această seară, Faimoșii vor fi nevoiți să facă din nou nominalizări, în cel de-al doilea consiliu al săptămânii.

Liniile de vot nu se vor deschide și de această dată, deoarece publicul a votat la primul consiliu, iar topul favoriților a fost deja stabilit. Echipa Faimoșilor va face noi nominalizări pentru eliminare.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Simona Hapciuc si Alin Salajean, pentru prima data fata in fata: "Ana si-a calcat principiul de sportiv pentru a scoate pe cineva afara..." Dezvaluiri de senzatie...

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum a reactionat Daniela Iliescu, dupa ce iubitul ei, Culita Sterp, s-a certat cu Raluca Dumitru, la Survivor Romania!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies