Final dramatic la Survivor România 2021! S-a ajuns la ŞTAFETĂ! Ce echipă a câştigat recompensa pusa in joc in aceasta seara!

,
survivor romania 2021
Scorul final in jocul pentru recompensa din aceasta seara a fost stabilit la stefata!

Răsturnare de situaţie la Survivor România, sezonul 2. Faimoşii şi Războinicii au ajuns la stafeta mixta si s-au luptat cu toate armele pentru recompensa din aceasta seara.


In articol:

In cea de-a patra ediţie a show-ului fenomen Survivor Romania 2021, competiţia a fost foarte strânsă între cele două echipe, Războinici şi Faimoşi, mai ales spre finalul jocului, cand Albastrii au inceput sa recupereze puncte pretioase.

Astfel s-a ajuns la stafeta mixta. Ce echipă a câştigat miza celei de-a patra competiţii?

Ce echipă a câştigat recompensa pusă în joc în această seară

Cea de-a patra ediţie Survivor Romania 2021 a fost incendiară, lupta dintre Faimoşi şi Războinici a fost foarte strânsă. Scorul final a fost de 9-9 pentru cele două echipe. Astfel, pentru a se decide câştigătorul acestei seri, care va lua recompensa, departajarea se va face prin ştafetă mixtă, iar ultimul duel va fi unul extrem de dificil si plin de suspans si emotii.

Faimoşii şi Războinicii şi-au ales cei mai buni coechipieri pe traseu pentru punctul decisiv care îi va propulsa spre castigarea recompensei din această seară.

Pentru această departajare fiecare echipă a ales câte o fată şi un băiat care să mergă pe traseu. Faimoşii i-au ales pe Culita si pe Simona Hapciuc, iar Războinicii au ales ca Maria si Starlin să aducă punctul decisiv în această seara.

survivor romania 2021
La start in ultimul duel al jocului pentru recompensa de la Faimosi au fost alesi Culita si Simona!

Ce echipă a adus punctul decisiv

În ultima cursă catre punctul final cele două echipe au decis cine să arunce la proba de îndemânare. Faimoşii l-au ales pe Culita să arunce, iar Războincii pe Maria.

survivor romania 2021
Razboinicii i-au ales pe Maria si pe Starlin la startul ultimului duel al serii.

Duelul a fost foarte strâns între Războinici şi Faimoşi, însă punctul care a decis jocul din această seara a fost adus de Faimosul Culita, spre marea bucurie a echipei sale, care a castigat pentru prima data la Survivor Romania.

Astfel, recompensa celui de-al patrulea joc la Survivor Romania a fost câştigată de echipa Faimosilor, care au intrat in posesia mult ravnitului kit pentru pescuit, atat de util in procurarea hranei.

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

Citeste si: Răsturnare de situaţie la Survivor România 2021! S-a ajuns la ŞTAFETĂ! Ce echipă a câştigat miza din prima ediţie

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Motivul pentru care Georgiana Lupu NU este prezenta la jocul din aceasta seara! Daniel Pavel a facut anuntul: "Vom lua o decizie!"

Alexandru Rafila ACUZĂ că gestionarea pandemiei a scăpat de sub control în mandatul lui Vlad Voiculescu: I-au lipsit viziunea, acțiunea și asumarea

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

Incredibil, roata imensa s-a prabusit peste o concurenta Survivor Romania! Majda s-a prabusit pe teren sub ochii echipei! Cum s-a intamplat totul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies