Final dramatic la Survivor Romania 2021! Ei sunt castigatorii jocului de recompensa! Daniel Pavel, avertisment aspru pentru Sebastian si Albert! "Nu toleram absolut deloc acest tip de reactii necontrolate!"

,
survivor romania 2021
Ultimul duel in jocul de recompensa a fost disputat intre Irisha de la Faimosi si Adelina de la Razboinici.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurentii ambelor echipe s-au luptat cu incrancenare pe traseu in jocul de recompensa pentru a obtine marea victorie! Iata cine sunt castigatorii!

Faimosii si Razboinicii s-au confruntat cu indarjire in primul joc al saptamanii la Survivor Romania 2021. Acestia au incercat din rasputeri sa dea totul pe traseu, pana la epuizare, pentru a castiga puncte pretioase pentru echipele lor, insa in cele din urma doar una dintre cele doua echipe a triumfat si si-a adjudecat mult dorita miza pusa in joc astazi.
Astfel, concurentii echipei rosii au avut sansa de partea lor in jocul de recompensa de astazi si au reusit sa castige miza spectaculoasa.

Faimosii se vor bucura de o masa copioasa si se vor relaxa practicand sporturi nautice pe Marea Caraibilor.

Faimosii au castigat jocul pentru recompensa!

Faimosii si Razboinicii s-au confruntat pentru incredibila miza pusa in joc, pe un traseu extrem de dificil si epuizant, ce s-a desfasurat exclusiv pe apa, care a necesitat multa forta, iar la proba de final concurentii au avut nevoie de mult autocontrol si calm. Batalia a fost una dura, cu mare presiune pe umerii concurentilor, care au incercat sa dea totul pe traseu din dorinta de a triumfa. Nu au lipsit pe parcursul jocului de recompensa nici răsturnările spectaculoase de scor, ca de fiecare data la Survivor Romania 2021.

Jocul de recompensa de astazi debutat cu un duel al baietilor, la care au participat Zanii de la Faimosi si Albert de la Razboinici.

Iar primul punct a fost adus de Zanni pentru echipa rosie, dar ulterior, Razboinicii au reusit sa revina si sa egaleze si chiar sa mentina scorul in echilibru pentru ceva vreme.

Faimosii si Razboincii au fost de mai multe ori la egalitate, insa spre finalul jocului, Faimosii au reusit sa capete avans si in cele din urma sa transeze jocul de recompensa de astazi, la scorul de 10 la 7 in favoarea lor. In ultimul duel al jocului de recompensa de astazi s-au infruntat pe traseu Adelina de la Razboinici si Irisha de la Faimosi. Iar cea care a adus punctul decisiv echipei sale a fost Faimoasa Irisha, care a luptat impecabil pentru echipa sa.

Dupa o lupta crancena, in cele din urma, Faimosii au reusit sa obtina victoria si sa se bucure de premiul incredibil. Acestia isi se vor bucura de o masa delicioasa si de jocurile nautice practicate pe Marea Caraibilor.

La reuniunea celor doua echipe, dupa inchierea jocului de recompensa, Daniel Pavel a felicitat concurentii pentru eforturile depuse pe traseu si pentru indarjirea si determinarea demonstrate pe parcursul jocului de astazi. In cele din urma, prezentatorul Survivor Romania, a dezaprobat comportamentul celor doi concurenti, Sebastian Chitosca si Albert, care au sarit la bataie pe traseu, reactionand necontrolat. 

" In timpul jocului insa, au avut loc cateva incidente, mai ales unul anume, in care tu, Sebastian ai fost implicat, ai avut o reactie necontrolata la adresa lui Albert! Ceea ce vreau sa spun insa ca noi la Survivor Romania nu toleram absolut deloc acest tip de reactii necontrolate! Ele si e valabil pentru absolut toti concurentii, aceste reactii necontrolate, care sunt pe fondul intensitatii meciului si a dorintei de a castiga, au consecinte si, atentie, nu sunt tolerate si nu vor fi tolerate!", a subliniat Daniel Pavel.

Citeste si: Dubla MIZA fabuloasa in jocul pentru recompensa la Survivor Romania 2021! Razboinicii si Faimosii se vor lupta pentru un premiu special!

Citeste si: Sebastian Chitosca, reactie nervoasa fara precedent! "S-a aruncat pe jos! Ce e teatrul asta?" Faimosul sare sa-l bata pe Albert Oprea, dupa pierderea unui punct in jocul de recompensa!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Dubla MIZA fabuloasa in jocul pentru recompensa la Survivor Romania 2021! Razboinicii si Faimosii se vor lupta pentru un premiu special!

Incident șocant - Un judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în vene

Dubla MIZA fabuloasa in jocul pentru recompensa la Survivor Romania 2021! Razboinicii si Faimosii se vor lupta pentru un premiu special!

Sebastian Chitosca, reactie nervoasa fara precedent! "S-a aruncat pe jos! Ce e teatrul asta?" Faimosul sare sa-l bata pe Albert Oprea, dupa pierderea unui punct in...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies