Frank Walsh este un vânător specializat în specii rare și periculoase. El a prins recent un jaguar alb extrem de rar în pădurile tropicale din Brazilia și acum se așteaptă să-l vândă unei grădini zoologice pentru o avere. Frank rezervă o navă pentru a livra jaguarul, împreună cu alte animale, în SUA.

Cu toate acestea, autoritățile au nevoie de navă și pentru a transporta un ucigaș notoriu care trebuie adus în judecată și care, din motive medicale, nu poate fi transportat cu avionul. În drum spre SUA, criminalul se eliberează și eliberează animale periculoase și șerpi veninoși.


Nicolas Cage este pseudonimul lui Nicolas Kim Coppola, actor american laureat al Premiului Academiei Americane de Film (1996) pentru cel mai bun actor in rol principal ("Leaving Las Vegas").

Tine mult la statutul sau de vedeta hollywoodiana ,ajungand insa pana la la paroxism . Astfel ca-si petrece o mare parte din timp deplasandu-se intre penthouse-ul sau din centrul orasului Los Angeles, si resedinta sa victoriana din San Francisco sau falsul sau castel teuton din Hollywood Hills. Mare colectionar de masini , are o flota importanta de masini sport europene .

A primit o stea pentru filmele sale, amplasată în partea de nord, aria 7000, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.