Filmarile pentru „Puterea dragostei”, show-ul matrimonial care va incepe la Kanal D, vor avea loc in Turcia, la Istanbul

Reality-ul matrimonial „Puterea dragostei”, prezentat de Andreea Mantea, se va filma in Turcia, la Istanbul.

Cei 12 concurenti, 6 femei si 6 barbati, vor locui impreuna timp de 8 ore pe zi in mijlocul unor decoruri deosebite, in unul dintre cele mai frumoase si incarcate de istorie orase ale lumii.

 

Pentru Andreea Mantea, ideea de a filma in Turcia este motiv de mare bucurie, mai ales ca este o mare admiratoare a culturii si a bogatiei culinare turcesti. 

„Sunt indragostita de Turcia, de frumusetea locurilor, de preparatele delicioase, de  bogatia culturii acestei tari. Iar forfota colorata a Istanbulului ma fascineaza!”, a declarat Andreea Mantea. 

 

Emisiunea  „Puterea dragostei” este o calatorie autentica in cautarea iubirii, o adevarata provocare atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori. Intrebarea pe care o genereaza reality-ul si miza acestuia transforma formatul intr-un adevarat experiment social: este posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt nevoiti sa locuiasca, un timp limitat, in acelasi perimetru?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate