Ce spune sotul Paulei Vieru, cea mai noua componenta a echipei Faimosilor, despre consoarta sa: "Sper sa nu fie un foc de paie si sa confirme, in continuare, ceea ce poate"

Paula Vieru, cea mai recent intrata atleta in echipa Faimosilor de la Exatlon, a reusit sa aduca puncte vitale pentru echipa sa.

Echilibrata, cu o capacitate de concentrare foarte mare, mai ales, la finalul probelor, tanara sportiva este destul de retrasa in afara traseelor, lucru remarcat si de sotul sportivei, Sebastian Vieru, care o descrie ca fiind o persoana extrem de sociabila si comunicativa in viata de zi cu zi.

 

 

"A plecat cu niste asteptari. Paula nu este ea, cea pe care o cunosc eu. De obicei, Paula este genul fetei pe care am vazut-o la jocul cu mima; rade, se distreaza, este o fire mai jucausa.

Cand incepe sa rada, nimeni nu o mai opreste, dar acolo se <intampla> ceva", povesteste sotul faimoasei, despre modul in care isi percepe partenera de viata.

 

 

Atat fanii cat si familia sportivei spera ca reusitele Paulei sa fie, in continuare, in  consecinta cu cei 17  ani de sport de performanta practicati de aceasta, si a pasiunii ei pentru sport, in general.

"Sper sa nu fie un foc de paie si sa confirme, in continuare, ceea ce poate", subliniaza sotul atletei care remarca faptul ca in acest sezon <Exatlon> traseele sunt mult mai grele, iar adaptarea in interiorul echipei poate pune probleme mari concurentilor.  

 

 

Daca Paula Vieru va reusi sa se acomodeze si sa isi pastreze constanta victoriilor aflati urmarind de joi pana duminica, incepand cu ora 19.45, "Exatlon", cea mai dura competitie sportiva si psihologica, la Kanal D.

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate