Filmari intime cu Mariana de la "Puterea dragostei"? Nelson Mondialu a detonat bomba: "E periculoasa rau"

Nelson Mondialu a detonat bomba intr-un vlog realizat cu un prieten. Tatal lui Livian a dat un titlu soc vlogului.

"Cutremur la Puterea Dragostei! Filmare bombă cu Mariana si Bibanu despre relaţii intime!", a scris Nelson Mondialu in vlog.

"Mariana e periculoasa rau ca nu a facut dragoste deloc, ar fi ca o adolescenta", a spus prietenul lui Nelson Mondialu, Bibanu.

Mariana a intrat in casa "Puterea dragostei", dornica sa isi intalneasca jumatate, insa soarta nu i-a suras si a fost nevoita sa plece tot singura acasa.

Mariana a intrat in casa "Puterea dragostei" cu dorinta arzatoare de a-si intalni marea iubire, insa soarta nu i-a suras, ci dimpotriva a avut multe momente dificile de traversat in cadrul emisiunii, din cauza iubirii sale neimplinite alaturi de Jador, tanarul de care se indragostise iremediabil.

Mariana are 27 ani, vine din Republica Moldova si este absolventa de Jurnalism. Pana sa intre in emisiune, Mariana a activat ca model.
Aceasta se descria la intrarea in casa "Puterea dragostei, ca fiind o o persoană comunicativa, generoasa si iertatoare. Tanara a decalarat atunci ca isi doreste ca barbatul de care se va indragosti sa fie sincer in orice manifestare fata de ea.

Inca din prima editia a noului sezon "Puterea dragosteia", Mariana s-a confruntat cu reactii negative din concurentilor. Aceasta a inceput sa fie criticata pentru faptul ca si-a etalat premiile castigate in cadrul catorva concursuri de frumusete, de-a lungul carierei sale de model. Atat baieti cat si fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate