File de curcan in citrice cu mere dulci-acrisoare

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 09 oct 2020, 21:30

In aceasta editie chef Antonio Passarelli a gatit file de curcan in citrice cu mere dulci-acrisoare.

Ingrediente:

300 g piept de curcan
Salvie
Ulei extravirgin de masline
2 portocale
1 lamaie
2 fire de usturoi proaspat
100 ml vin alb
40 ml coniac
3 mere renette
30 g unt
Sare
Piper
2 linguri de faina

Se condimenteaza curcanul cu sare piper, suc de portocale, lamaie, salvie si se acopera cu folie transparenta, dupa care se pune in frigider 2 ore.Se aromatizeaza un pic cu ulei si un pic de unt in tigaie cu coaja de la portocala, cu coaja de la lamiae, un pic de salvie si firicele de usturoi proaspat.

Se scot toate ingredientele dupa ce au fost lasate 10 minute la foc mic si se pune in loc pieptul de curcan, care a fost trecut inainte prin faina. Se stinge cu vin si apoi cu coniac.


Cand este gata curcanul se scoate, si in sosul propriu se trag merele taiate cubulete, intr-un pic de unt, se sareaza si se stinge cu vin alb. Se pun merele in farfurie si peste se aseaza curcanul.
##VIDEO110850##

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies