Festivitate de inchidere a Jocurilor Olimpice 2012, de la Londra vazuta din CULISE! Vezi imagini INEDITE

Festivitate de inchidere a Jocurilor Olimpice 2012, de la Londra vazuta din CULISE! Vezi imagini INEDITE

Jocurile Olimpice de la Londra s-au terminat in seara de duminica, 12 august, iar ceremonia de inchidere la fel de spectaculoasa cum a fost si deschiderea.

Londra a inchis festivalul care a tinut doua saptamani cu o celebrare a muzicii britanice, pe scena s-au putut asculta de la compozitii clasice de Elgar pana la rock-ul clasic Old Man Shatterded.

 

Spectacolul a fost conceput de directorul artistic Kim Gavin, pe scena au cantat trupe celebre precum Spice Girls, dar si cantareti de seama care fac cinste Marii Britanii, cum ar fi George Michael, Annie Lennox, Muse, Pet Shop Boys, Fatboy Slim si altii.

 

Seara s-a incheiat cu artificii, acrobatii, iar audienta intregului eveniment a fost estimata undeva in jur de zeci de milioane de persoane din intreaga lume. Jocurile Olimpice 2016 vor avea loc in Brazilia, iar potrivit traditiei primarul Londrei Boris Johnson a inmanat flacara olimpica omologului sau din Rio de Janeiro.

 

Si ca sa intrati mai bine in atmosfera din culisele evenimentului de inchidere a Jocurilor Olimpice 2012, de la Londra va prezentam o galerie foto cu imagini indedite surprinse in spatele scenei.

Vezi in galeria foto mai multe imagini!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate