FENOMENE MISTERIOASE pe Lacul Hardau din Maramures. Localnicii cred ca aici exista un al doilea Triunghi al Bermudelor

Cine nu a auzit de Triunghiul Bermudelor? Si in muntii Maramuresului exista un astfel de loc in care s-au petrecut numeroase evenimente pe care nimeni nu si le-a putut explica vreodata.

Lacul lui Hardau le da fiori reci localnicilor care isi fac cruce de fiecare data cand trec pe aici. Se spune ca acest lac ar face legatura cu lumea de dincolo. La granita dintre judetele Maramures si Bistrita - Nasaud, in creierii muntilor exista o asa zisa poarta spre lumea de dincolo. Da, ati auzit bine, despre lacul lui Hardau se spune ca nu are fund si ca face legatura intre doua lumi.

Ne luam inima in dinti si pornim spre ceea ce localnicii considera a fi un loc incarcat de magie. Legendele locului spun ca lacul ar comunica cu Marea Neagra si ca ar fi de fapt un ochi de mare. De departe, insa, ceea ce iti taie rasuflarea este culoarea lacului de un negru intens: „Culoarea neagra este un indiciu al adancimii”, ne spune ghidul. „Se spune ca unii au observat diverse entitati, spirite, apa fiind legata de existenta spiritelor”.

Localnicii se feresc sa mearga la lacul negru ca taciunele, doar cei tineri se aventureaza sa vada minunea. Daca oamenii locului spun ca este vorba de spirite malefice, specialisti au o alta explicatie: „Conditiile climaterice, cu temperaturi maxime ridicate si precipitatii cu mult sub limita normala au provocat perturbatii in bilantul apei senibilizand plantele de cultura si spontane”, afirma Melania Olteanu, specialist fitosanitara. Oricare ar fi explicatia, cert este un lucru, acest loc da fiori reci celor care trec prin zona.

##VIDEO120041##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate