Fenomen straniu la moartea celebrului lautar, Tamango! VIDEO

,
Fenomen straniu la moartea celebrului lautar, Tamango! VIDEO

Fenomen inexplicabil la priveghiul celebrului lautar, Tamango, regele muzicii tiganesti! Aflati in exclusivitate la Stirile Kanal D ce s-a intamplat in momentul in care sotia raposatului declara reporterilor Kanal D ca inca ii simte prezenta in casa!

Una dintre echipele stirilor Kanal D a mers in casa familiei lui Tamango! Lacrimi si durere au gasit acolo, caci numai unul a fost Tamango si asa va ramane in sufletele tuturor celor care i-au indragit muzica.

Chiar in timp ce Aurica, sotia lui Tamango, ne spunea ca inca ii simte prezenta in casa, ce credeti ca se intampla? Ca un facut, chiar in timpul interviului cu sotia, tabloul de pe perete in care apare Tamango, in anii tineretii, cade si se sparge geamul! Totul s-a intamplat sub ochii echipei stirilor Kanal D si ai tuturor celor prezenti la priveghi.

In fata unei asemenea scene, desprinse parca din filme, toata lumea a amutzit! Nimeni nu poate explica aceasta intamplare, dar asa ceva rar iti este dat sa vezi!Cert este ca Tamango va ramane prin melodiile sale!

In timp ce sotia regretatului Tamango spunea ca lautarul va ramane viu in inima ei, adaugand ca il simte langa ea oriunde s-ar afla, o icoana a cazut deodata de pe polita, izbindu-se de pamant si facandu-se tandari. Ca si cum, cineva, ceva, intr-un mod inexplicabil, ar fi dorit prin acest mic incident sa intareasca spusele vaduvei. Au inlemnit  toti cei care erau la priveghi cand and au vazut asa ceva! Il plangeau pe celebrul Tamango, care s-a stins azi-noapte, la capatul unei lungi suferinte.

Lautarul era imobilizat de mai multa vreme la pat dupa doua atacuri cerebrale si o perioada in care a fost in coma. O familie, un sat si fani din toata lumea il plang acum pe celebrul lautar Tamango! Lacrimi si durere au gasit acolo caci numai unul a fost Tamango si asa va ramane in sufletele tuturor celor care i-au indragit muzica. Tamango a lasat in urma lui o sotie, pe Aurica, si sapte copii. Biata femeie! Aproape ca nu mai are lacrimi sa isi mai planga sotul!  Nu ii vine sa creada ca i-a parasit.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Dori l-a dat de gol pe Flavius! Ce i-a propus fostul concurent înainte să plece în India: "Am refuzat, nu voiam sa pic in halul ăsta!"

Războiul din Ucraina atinge un nou nivel: Rusia a ordonat spitalelor din Crimeea să refuze pacienții civili, pentru a elibera paturi pentru soldații ruși

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

În ce hal a ajuns să arate telefonul Andreei Mantea! Vedeta TV l-a arătat fară nicio jenă: "Este luat în rate, nu știu dacă le-am terminat!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies