Fenomen rar sau activitate paranormala? Sute de oameni s-au adunat pe Varful Toaca din Ceahlau sa vada faimoasa piramida holografica

Miraj, fenomen rar sau activitate paranormala? Sute de oameni s-au adunat pe Varful Toaca din Ceahlau sa vada faimoasa piramida holografica si sa se încarce energetic.

De ce experiente au avut parte, va spun chiar ei! Suna a film stiintifico-fantastic, dar trebuie sa stiti ca aceasta holograma este un fenomen rar, dar cat se poate de real. In primele zile ale lunii august, in masivul Ceahlau, mai precis pe Varful Toaca, se aduna sute de oameni in fiecare an.

La rasaritul soarelui, razele sale formeaza pe cer iluzia unei piramide perfecta. Fenomenul are momentul de intensitate maxima pe 6 august. An de an pasionatii de paranormal vin aici si studiaza fenomenul. Unii chiar se incumeta sa spuna ca atunci cand piramida incepe sa se contureze, un sunet bizar bruiaza filmarile. In jur, spun ei, se simte energia cosmica.

Mai mult, specialistii in parapsihologie, sustin ca pe varful muntelui se petrec fenomene care pot fi simtite pe propria piele. Si nu se opresc aici, ci merg mai departe cu teoria si spun ca acest fenomen nu este deloc o intamplare. Muntele este supranumit Athosul Romanilor. Se spune ca pe aici ar fi venit sa mediteze insusi Zamolxe, iar pelerinajul pe munte ar fi un ritual precrestin, care s-a transmis in mod miraculos pana la noi.

Acum se suprapune peste o mare sarbatoare crestina, Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Anul acesta, insa, cei care au urcat sa vada piramida din Ceahlau n-au avut noroc. Norii au impiedicat razele soarelui sa formeze imaginea holografica, dar cei prezenti spun ca s-au simtit brusc invadati de energie.

##VIDEO119338##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate