Femeile la volan! Doua prietene incearca sa scoata o masina din parcare. Vezi ce a iesit! VIDEO

Femeile la volan! Doua prietene inceraca sa scoata o masina din parcare. Vezi ce a iesit! VIDEO

Cele doua prietene tocmai se pregateau sa plece cu masina la plimbare.

Una dintre ele se afla la volan iar cealalta pe bancheta din spate.Priviti-le, nimic nu pare a fi iesit din comun. Numai ca, in momentul cand au vrut sa iasa din parcarea plina de masini, soferita a constatat ca, oricat ar misca din volan tot nu poate sa iasa. Asa ca, o roaga pe prietena ei sa coboare din masina si sa o ghideze.

Ei acum, e acum, tanara care a coborat, se posteaza langa o masina de culoare alba, in speranta ca prietena ei, o va vedea si astfel nu o va lovi. Soferita, insa da cu spatele si accelereaza.Deh ce sa-i faci, unde nu-i cap vai de picioare si de cei din jur. Astfel ca tanara binevoitoare a ajuns sa fie impinsa in masina parcata, pana a cazut.

Ne intrebam, oare unde i-o fi fost capul soferitei, incat sa nu-si dea seama ce-i face prietenei ei. Intr-un final, soferita s-a oprit in spatele altei masini parcate iar prietena ei s-a ridicat de jos, semn ca nu a patit nimic grav. Atentie, insa, surpriza abia acum vine, femeia de la volan nici nu s-a sinchisit sa coboare din masina ca sa vada cum se simte amica ei si, mai mult decat atat si-a vazut de drum. Sa fi fost o razbunare intre fete?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate