Femeia cu care s-a iubit Florin Piersic timp de 9 ani, desi era insurat! ''Era un diavol... aveam 26 de ani, el...''

Author: Oana Picerea

Florin Piersic a frant multe inimi in tineretile sale si era un adevarat cuceritor.

Indragitul actor a trait povesti de iubire demne de scenariul unui film de la Hollywood. 

”V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dvs.?” Cum s-a produs, de fapt, ruptura dintre Florin Piersic Jr. și tatăl său: ”Mi-am dorit de mai multe ori”

Florin Piersic a fost insurat de trei ori, cu actritele Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Torok, cea cu care este insurat si in momentul de fata. Deşi a avut trei sotii superbe, actorul a recunoscut ca a mai avut si alte relatii extraconjugale.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cu ea s-a iubit Florin Piersic in timpul casniciei cu Anna Szeles! Cea care i-a fost amanta timp de 9 ani este actrita Gabriela Werner. Ea a recunoscut ca s-a iubit cu Florin Piersic, in perioada cand era insurat cu Anna Szeles.

 

Taguri:

Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies