Femeia cu care Connect-R ar putea ajunge din nou în fața altarului: „Nu eu sunt obligat să o fac fericită!” Artistul, dezvăluiri despre căsătorie

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 ian 2022, 07:03

Connect-r, noi dezvăluiri despre casatorie

Sursa: instagram Connect-R

După divorțul de Misha, Connect-R a dezvăluit că nu mai crede în căsătorie. Cu toate acestea, artistul a precizat că există o singură situație în care ar putea ajunge din nou în fața altarului. Cine este femeia care l-ar putea convinge să facă din nou pasul cel mare?

Connect-R și Misha au format unul dintre cele îndrăgite cupluri din showbizul autohton, motiv pentru care divorțul lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Fanii celor doi încă speră într-o împăcare, însă Connect-R a mărturisit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că nu mai crede în căsătorie. 

Cum arată femeia perfectă pentru Connect-R? Artistul a dezvăluit cine l-ar putea convinge să se recăsătorească

Faptul că Misha și Connect-R au rămas în relații bune după divorț și că locuiesc în aceeași casă le dă speranțe celor care își doresc să îi vadă din nou împreună. Întrebat dacă se va recăsători cu Misha, Connect-R a dezvăluit că nu crede că se va mai întâmpla acest lucru, mai ales că nu se mai gândește atât de serios la căsătorie.

Citeste si: Care este motivul pentru care Connect-R nu și-a refăcut viața după divorțul de Misha? Cei doi artiști locuiesc în aceeași casă și la 5 ani de la despărțire

Connect-R a mărturisit că, în prezent, nu există nicio femeie în viața lui. Cu toate acestea, dacă ar fi să ajungă din nou în fața altarului, Connect-R ar face-o doar dacă ar găsi o femeie care să nu îi impună să o facă fericită. Artistul este de părere că fiecare om este responsabil pentru propria fericire și că nu este de datoria persoanei iubite să se ocupe de acest lucru.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nu știu, nu cred (n.r dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta. Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceeași pagini.

Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea. Nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depinde doar de mine și atât. Ideea asta cu jumătatea mea...care jumătate? Care jumătate, că suntem un întreg. Va exista o altă femeie în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu sunt obligat să o fac fericită.
Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom putea coexista în aceeași casă, vom putea fi împreună, de ce nu să ne și căsătorim dacă își dorește, dar va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul ăsta da, e minunat.”
, a dezvăluit Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Connect-R și Misha au rămas prieteni după divorț și își cresc fiica împreună, cei doi implicându-se activ în tot ce ține de educația micuței. 

Citeste si: Connect-R, luat la întrebări de Denise Rifai, într-un interviu de colecție, duminică de la 22:00, la Kanal D “Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru…”