Connect-R, anunț neașteptat în mediul online: „A mai venit un copil!” Artistul și-a surprins prietenii virtuali

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 09:25
Connect-R, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România
Sursa: Instagram

Anunțul făcut de Connect-R pe contul personal de instagram a reușit să îi surprindă pe cei care îl urmăresc în mediul online. Ce dezvăluire a făcut artistul?

Connect-R și-a anunțat prietenii de pe instagram că în familia lui a apărut un nou membru, iar toți cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare s-au gândit imediat că ar putea fi vorba despre încă un copil. Ce dezvăluire a făcut îndrăgitul artist?

Un nou membru în familia lui Connect-R. Despre cine este vorba?

Fanii lui Connect-R își doresc să afle în permanență tot ce se întâmplă nou în viața acestuia, astfel că artistul folosește rețelele de socializare pentru a comunica cu fanii săi și pentru a le împărtăși acestora momentele

cu adevărat speciale pentru el. Astfel, Connect-R a dezvăluit cine este noul membru al familiei.

Deși nu mai formează un cuplu cu Misha, mama fetiței lui, fanii lui Connect-R încă speră ca cei doi să își mai ofere o șansă. Ambii au spus de mai multe ori că nu se pune problema ca în viitor să mai formeze un cuplu, în prezent având o relație de prietenie care să le permită să își crească într-un mod responsabil și cât mai frumos fetița. 

Astfel, atunci când artistul a anunțat că în familia lui și-a făcut apariția un nou membru, prietenii de pe instagram s-au gândit imediat că ar putea fi vorba despre încă un copil. Ei bine, Connect-R a anunțat că, în realitate, este vorba despre un animal de companie, mai exact despre un pui de pisică. 

A mai venit un copil. El e Shniti.”,  a anunțat Connect-R pe contul personal de instagram.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Citeste si: Misha arunca bomba, la 3 ani de la divort! Ce spune despre relatia cu Connect-R: "Putem vorbi de..."

MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Franța. Ce trebuie să știe românii care urmează să călătorească în această țară în zilele următoare

Artistul a postat un clip video cu noul membru al familiei. În urmă cu mai multe luni, Connect-R și fosta lui soție, Misha, le cereau ajutorul prietenilor de pe instagram după ce pisoiul lor a dispărut.

Pentru că nu au reușit să îl găsească, iar fiica lor suferea foarte tare, cei doi au cumpărat o nouă pisică, iar acum, familia s-a mărit cu un al doilea pui de pisică care seamănă foarte mult cu cel pe care l-au pierdut. Cea mai fericită este fiica lui Connect-R și a Mishei, având în vedere că ea este cea care petrece cel mai mult timp în compania celor două pisici.

Citeste si: Connect-R a facut anuntul: "Noi vom fi o familie toata viata"! Ce decizie au luat el si Misha: acum e oficial