Felicitări de Sf. Gheorghe 2024. „Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți”

Author: Denisa Irimia
Actualizat: 23 apr 2024, 05:51

Felicitări de Sf. Gheorghe 2024

Sursa: freepik

Pe 23 aprilie 2024 credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare trimite cele mai sincere și calde gânduri către cei care își poartă acest nume binecuvântat.

V-am pregătit o serie de felicitări, urări și mesaje cu La mulți ani de Sf. Gheorghe!

Felicitări de Sf. Gheorghe 2024

„La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!”

„La Multi Ani Gheorghe și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!”

„Dragă George, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!”

„Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel.

Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Gheorghe!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu.

La Mulți Ani!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire.

„Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevarăți, și multă bucurie!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La multi ani, Gheorghe!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„La mulți ani cu veselie Sănătate pe vecie Casa plina de bucate Dragoste pe săturate Bani la greu Noroc cu carul La multi ani și sus paharu”

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ți le pui. La mulți ani Gheorghe”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-va viața senina ca răsăritul de soare”

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani”

Citește și: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae

Mai multe urări de Sf. Gheorghe

„Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale. La Mulţi Ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!”

"La mulți ani, Gheorghe! Îți doresc să ai parte de o zi minunată, plină de bucurii și de momente frumoase alături de cei dragi. Sănătate și fericire să te însoțească mereu!”

"La mulți ani, Georgiană! Îți doresc să fii mereu înconjurată de oameni minunați, să ai parte de multe împliniri și de momente frumoase alături de cei dragi. Sănătate și fericire să te însoțească mereu!”

"Cu ocazia zilei tale onomastice, îți urez multă sănătate, fericire și iubire. La mulți ani, Gheorghe! Fie ca toate visele tale să devină realitate!”

"La mulţi ani, dragul meu Gheorghe! Să ai parte de multă fericire, iubire şi realizări în viaţa ta. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe plină de bucurie şi veselie alături de cei dragi!"

"Fie ca Sfântul Gheorghe să-ţi aducă numai zâmbete, împliniri şi momente frumoase în viaţa ta. La mulţi ani, Gheorghe!"

"La mulţi ani, Georgica! Să ai parte de multe realizări, să fii iubit şi apreciat şi să-ţi îndeplineşti toate dorinţele. O zi de Sf. Gheorghe minunată alături de cei dragi!"

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!