Felicitări de Florii 2024: Imagini cu text cu ”La mulți ani” pentru această zi de mare sărbătoare

Author: Denisa Irimia
Actualizat: 26 apr 2024, 12:45

Felicitări de Florii 2024

Sursa: freepik

Credincioșii sărbătoresc Floriile sau Duminica Stâlpărilor, eveniment ce marchează intrarea lui Iisus Hristos în Ierusalim.

Aici, El a fost întâmpinat de credincioși care țineau în mâini ramuri de măslin și de finic.

Sărbătoarea Floriilor reprezintă un moment crucial în calendarul religios și marchează începutul perioadei de sărbători pascale. Astăzi, peste 1,3 milioane de români își sărbătoresc onomastica, majoritatea purtând nume precum Florin, Viorica și Florentina.

Felicitări de Florii pentru 2024

„Ziua numelui să-ți fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!”

„Pentru că eșți o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!”

„Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”

„De ziua numelui tău, îți doresc că toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes.

La mulți ani!”

Citește și: Cum va fi vremea de Florii, 1 Mai și Paște în 2024. Prognoza meteo pentru cele trei sărbători

„Dacă toată lumea îți dorește că această zi să fie una minunată, eu îți urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună.

La mulți ani!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!”

„La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci.

LA MULȚI ANI!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

„Dacă toată lumea iți dorește că această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât acest nou an să iți umple sufletul de voie bună.

La mulți ani!”

Mesaje frumoase de Florii pentru 2024

„Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani.

La Mulți Ani!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”

„Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!”

„Îţi doresc că această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!”

Citește și: Vremea de Florii în 2024: Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru această zi de mare sărbătoare

„La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un „Floricel”

„Cineva spunea că frumusețea trebuie să moară, iar florile plătesc cu frumusețea lor fiecare secundă. Sunt atât de frumoase când cresc, dar și foarte triste când sunt rupte și mai trăiesc doar câteva clipe. Învață să asculți florile, să le admiri frumusețea, dar mai ales învață să le protejezi, să le hrănești cu dragoste și bucurie.”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!