Feliata de carne de vita cu rozmarin si salvie , baby spanac si usturoi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Iata ce deliciu a pregatit astazi Antonio Passarelli in aceasta dupa-amiaza...

300g carne de vita
o legatura rozmarin
6 frunze de salvie
40 g de unt
ulei de masline evo
sare, piper
100g de spanac
2  fire de usturoi

Intr-o tigaie punem untul, un pic de ulei de masline, usturoi, rozmarin si salvie .Lasam ingredientele pe foc astfel incat sa nu se arda, apoi le scoatem si le aruncam. In untul astfel aromatizat se  pune la prajit carnea dupa ce a fost sarata si piperata in prealabil.

Intr-o alta tigaie prajim un fir de usturoi in ulei de masline  si punem baby spanacul.Il tragem la tigaie 3-4 minute( dupa ce i-am pus sare in prealabil).  Aranjam baby spanacul pe o farfurie si peste punem carnea.##VIDEO112533##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: