FARSA GENIALA a unui tanar din Statele Unite! I-a pacalit pe locuitorii orasului in care locuieste ca este o celebritate VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 03:25

Un tanar de 21 de ani din Statele Unite a reusit sa faca o farsa de zile mari celor din jurul lui, pacalindu-i ca este o celebritate.

La inceputul clipului, tanarul marturiseste ca toata viata si-a dorit sa afle cum este sa fii celebru.  "Acum, in zilele noastre, se pare ca este foarte usor sa devii o celebritate, deci de ce sa nu incerc si eu? Sunt convins ca as putea atrage atenia tuturor celor din jurul meu si ca ii pot face sa creada ca sunt celebru, desi voi merge pe aceleasi strazi pe care merg in fiecare zi", spune Bred.


Pentru a-si pune in aplicare planul, tanarul s-a imbracat elegant si, cu ajutorul prietenilor, a reusit sa stranga in jurul lui ceea ce par a fi doi bodyguarzi, niste asistenti si cativa fotografi care sa-l urmareasca.

Zis si facut, Bred si-a pus planul in aplicare chiar in celebra Times Square. La prima aparitie a stranit imediat interesul trecatorilor. Acestia se opreau sa vada despre cine este vorba, cine este cel fotografiat si filmat.


Nu a durat mult pana cand in jurul lui Bred s-a format o multime destul de mare. Nici fanii infocati nu au intarziat sa apara, desi Bred nu era altceva decat o celebritate inventata.

Multi i-au cerut autografe si si-au facut poze cu el. Intrebati ulterior cine este cel cu care s-au fotografiat, fanii au avut raspunsuri diverse: unii au crezut ca este un actor, altii ca este un cantaret.


"Il stiu din Spiderman", a spus unul dintre ei.

"I-am ascultat primul cantec. Este foarte bun", a declarat alt "fan".

Clipul de mai jos reprezinta dovada clara ca, atunci cand se doreste, oamenii pot fi influentati extrem de usor.

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!