Fără precedent: Ce a pățit celebrul actor turc Can Yaman la lansarea proiectului Disney Plus. Camerele de filmare au surprins totul

,
ce a pățit can yaman

Fără precedent. Ce a pățit actorul Can Yaman la lansarea proiectului Disney Plus Turcia

[Sursa foto: instagram can yaman]

Eveniment fără precedent pentru celebrul actor turc Can Yaman la lansarea proiectului Disney Plus Turcia. Totul a fost surprins de camerele de filmare.

Celebrul actor turc Can Yaman a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut la lansarea proiectului Disney Plus Turcia care a avut loc marți seara.

Actorul a fost extrem de surprins  de ceea ce i s-a întâmplat chiar în țara natală, cu atât mai mult cu cât totul a fost surprins de camerele de filmare și a împărțit opinia fanilor.

Citeste si: Actori turci care se luptă cu boala. „Nu mă mai pot bucura de nimic''

Can Yaman, ignorat în mod intenționat de presa din Turcia

Celebrul actor Can Yaman, pe care românii au putut să-l urmărească de-a lungul timpului în diverite producții de succes difuzate de Kanal D, a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut la lansarea proiectului Disney Plus Turcia care a avut loc marți seara.

Evenimentul este unul fără precedent pentru celebrul actor turc care va juca în serialul El Turco, o producție marca Disney Plus.

În ultima perioadă, actorul Can Yaman se stabilise în Italia acolo unde încerca să se lanseze în carieră și pe plan internațional, iar acest lucru nu a fost apreciat de jurnaliștii din țara sa care l-au taxat scump la evenimentul care a avut loc marți seara în Turcia.

Mai precis reporterii s-au întors cu spatele când starul turc a intrat în sală. De asemenea, aceștia au coborât camerele de filmat și nu i-au pus nicio întrebare.

Un jurnalist a strigat chiar din spatele lui Can Yaman: Este vedeta Italiei, are nevoie de presa turcă? ”, scrie tvmania.ro care citează presa turcă.

Cine este italianca faimoasă care l-a părăsit pe Can Yaman 

Cine este femeia care a refuzat să se căsătorească cu actorul Can Yaman

Cine este femeia care a refuzat să se căsătorească cu actorul Can Yaman

[Sursa foto: instagram]

Italia nu i-a oferit doar amintiri frumoase actorului Can Yaman care a fost părăsit de o italiancă faimoasă la scurt timp după ce o ceruse în căsătorie. 

Planurile de căsătorie ale actorului Can Yaman de la începutul acestui an ar fi fost date peste cap chiar de către femeia pe care ar fi trebuit să o ducă la altar. Cine este femeia care a refuzat să se căsătorească cu Can Yaman și care este motivul despărțirii dintre cei doi. 

Giulia Diletta Leotta, o cunoscută prezentatoare TV din Italia, ar fi femeia care a refuzat să se căsătorească cu actorul turc Can Yaman, potrivit publicației  El Norte de Castilla. 

Când toată lumea se aștepta ca relația de dragoste dintre frumoasa italiancă și actorul turc să se îndrepte,în mod firesc, către o căsătorie, cei doi și-au spus adio fără să ofere prea multe explicații.  

Dacă Can Yaman a refuzat să facă comentarii pe tema despărțirii dintre el și frumoasa italiancă, se pare că aceasta a fost mai generoasă cu declarațiile și ar fi vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii de chipeșul actor turc. 

De ce a refuzat Dilletta Leotta să se căsătorească cu Can Yaman

De ce a refuzat Dilletta Leotta să se căsătorească cu Can Yaman

[Sursa foto: instagram]

Se pare că acesta a cerut-o în căsătorie după numai câteva luni de când s-au cunoscut și ar fi făcut presiuni asupra vedetei din Italia să se căsătorească cât mai repede. Deși Diletta Leotta era îndrăgostită la rândul ei de actor, ea ar fi preferat să nu se grăbească înainte de a face marele pas și nu a înțeles presiunile pe care Can Yaman le făcea asupra ei. 

Presa din Italia a scris că frumoasa blondă nu și-ar fi dorit să se grăbească spre pasul cel mare, având în vedere că în urmă cu ceva vreme s-ar fi despărțit de fostul ei logodnic, boxerul Daniele Scardina, tot înainte de nuntă.

Un alt lucru care ar fi creat probleme între cei doi ar fi fost mama actorului turc, care se pare că nu era de acord cu alegerea fiului ei. Mai mult, Can Yaman începuse să fie coleric și să îi facă deja scene de gelozie frumoasei sale iubite. 

După ce s-au despărțit, femeia care a refuzat să se căsătorească cu Can Yaman nu a mai fost văzută în compania faimosului actor turc, iar șansele ca cei doi să mai formeze un cuplu sunt foarte mici. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ar putea Claudia Puican să îl înșele pe Armin Nicoară? Soția artistului a recunoscut totul: „Își vede fiecare de viața lui”

Acuzații grave planează asupra Ungariei - Budapesta ar fi devenit un cuib special al spionajului rusesc

Ar putea Claudia Puican să îl înșele pe Armin Nicoară? Soția artistului a recunoscut totul: „Își vede fiecare de viața lui”

Câți ani împlinește Cătălin Botezatu, pe 3 decembrie. Ce secrete are pentru a se menține în formă și care sunt obiceiurile sănătoase de care nu se dezice niciodată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies