Fanii sunt in SOC: Jennifer Aniston, SUPRAPONDERALA si cu GUSA! Imagini HORROR VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:44

Daca nu s-ar fi putut bucura de serviciile unor stilisti, antrenori de fitness, consilieri personali, make-up artisti, nutritionisti sau doctori esteticieni, celebritatile ar fi avut o cu totul alta infatisare!

Cu ajutorul unui program pe calculator au fost realizate portrete robot ale celor mai cunoscute vedete de la Hollywood! Din staruri au fost transformati in oameni simpli!

 

Jennifer Aniston, daca nu ar fi devenit actrita, ar fi ajuns o doamna supraponderala, cu jobul de functionar public! Cu parul ravasit si cu gusa, Jen si-ar pierde farmecul, dar si-ar pastra privirea patrunzatoare!

 

Cu totul altfel ar fi

aratat si cuplul Brangelina! In pozele photoshopate, Brad si Angie par doi oameni normali, ce traiesc in perioada anilor ’80 si duc o viata plina de probleme si neajunsuri cotidiene.

 

Beyonce si Jay Z au fost si ei transformati in doi oameni simpli, care parca se pregatesc sa mearga la o slujba unde se canta gospel! Uimitoare este si transformarea Victoriei si a lui David Beckham.

Dintr-un look glam s-a ajuns la unul similar cu cel al oamenilor pe care ii vedem zilnic pe strada!

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 

Daca n-ar fi ajuns unii dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, atunci ar fi fost niste barbati cu adevarat normali.

Tom Cruise ar fi fost un casnic, ce poarta adesea sapca, nu se penseaza si nu da atentie kilogramelor in plus, Johnny Depp ar fi avut parul lung si sigur ar fi fost bautor de bere, iar Leonardo Dicaprio ar fi fost mult mai gras si ar fi purtat costume clasice.

 

Când se lansează Kanal D 2? Anunț oficial

Nici Jennifer Lopez n-a scapat de transformari! Priviti cum ar fi aratat diva intr-o zi obisnuita, la birou, nemachiata si

imbracata banal.

 

Si ea ar fi fost mult mai grasa si mai neatragatoare! Madonna ar fi fost o babuta deloc sexy, Rihanna o femeie de afaceri careia ii place sa se aranjeze, Britney Spears ar fi avut un look nearanjat si multe kilograme in plus, iar Sarah Jessica Parker ar fi fost ingrijitoare de cai!

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!