Faimoșii și Războincii luptă pentru imunitate. Miza este uriașă! Ce premiu suplimentar poate primi echipa câștigătoare?

,
Faimoșii și Războinicii, joc pentru imunitate
Faimoșii și Războinicii, joc pentru imunitate[Sursa foto: Captură KANAL D]

Un nou joc de imunitate începe la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta și de această dată pe un traseu complicat și care le va testa limitele.


In articol:

După o luptă foarte strânsă, primul joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Războinici. Astfel, aceștia și-au câștigat imunitatea, în timp ce Faimoșii au suferit o nouă înfrângere care nu a făcut altceva decât să adâncească și mai mult conflictele existente în echipă.

Ce îi așteaptă pe concurenți în această seară și cum arată traseul pe care se vor lupta?

Un nou joc de imunitate îi va pune la încercare pe Faimoși și Războinici

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii reprezintă o adevărată provocare atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici. Emoțiile sunt mari pentru ambele echipe, dar în special pentru Faimoși care au pierdut și jocul de ieri și au fost nevoiți să facă nominalizări în cadrul consiliului. Roxana Nemeș a primit cele mai multe voturi, astfel că se află în pericol de eliminare.

Jocul pentru imunitate din această seară va fi unul complex și îi va solicita foarte mult pe concurenții de la Survivor România. Miza din această seară este imunitatea, dar și un premiu suplimentar constând în câte două fursecuri pentru fiecare membru al echipei câștigătoare.

Citeste si: Survivor Romania- locul 1 pe toate targeturile, aseara! Roxana Nemes, nominalizata de Faimosi in Consiliu

Pentru a câștiga jocul din această seară,

concurenții trebuie să se descurce cât mai bine pe traseu. Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a explicat în detaliu regulamentul jocului pentru imunitate. Iată ce trebuie să facă Faimoșii și Războinicii.

„Pentru traseul de astăzi, concurenții intră pe apă, fiecare amplasat pe câte o plută. Ei sunt propulsați de către coechipierii lor în pereche care trag un scripete pentru a-i deplasa pe lungimea unui bazin olimpic de înot.

După ce concurenții sunt trași pe acest scripete mai au de parcurs o scurtă distanță pe apă pentru a ajunge la final pentru proba de îndemânare. Acolo trebuie să dărâme 5 totemuri cu săculeți de nisip, totemuri amplasate pe suporți de lemn. Concurentul care dărâmă primul cele 5 totemuri este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa câșigătoare al celui de-al doilea joc de imunitate al săptămânii și al premiului suplimentar.”,
a explicat Daniel Pavel. 

Citeste si: Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Daniel Pavel, declaratii inedite din culisele competitiei Survivor Romania! Detalii uluitoare despre alimentatia concurentilor! "E o competitie in care foamea e principalul...

Lui Cătălin Drulă i s-a pus pata pe Metrorex și vorbește despre DISPONIBILIZĂRI: 'Nu am o cifră exactă'

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Momente dramatice la Survivor România 2021! Majda, cărată pe brațe după ce i s-a făcut rău: „Nu mai văd!” Ce s-a întâmplat?

Care e punctul slab al lui Culita Sterp la Survivor Romania 2021! Ce nu ii prieste Faimosului in jungla dominicana

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies