Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?

,
Echipa Faimoșilor la consiliul de nominalizare de la Survivor România 2021
Echipa Faimoșilor la consiliul de nominalizare de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacă la începutul competiției concurenții puteau face nominalizări cu o mai mare ușurință, în acest moment, astfel de decizii sunt foarte greu de luat. Pe cine au nominalizat Faimoșii spre eliminare?


In articol:

Consiliul de nominalizare din această seară i-a pus în mare dificultate pe concurenții din echipa Faimoșilor. Având în vedere că au pierdut primul joc de imunitate al acestei săptămâni, ei au fost nevoiți să facă nominalizări. Cine a primit cele mai multe voturi și se află în pericol de eliminare în această săptămână?

Faimoșii au decis! Pe cine au votat spre eliminare?

Echipa Faimoșilor a avut parte de un consiliu de nominalizare dificil. În această seară, totemul de imunitate s-a aflat în tabăra Războinicilor, motiv pentru care Faimoșii au fost puși în situația de a face nominalizări. Aceste momente sunt din ce în ce mai grele la Survivor România 2021, având în vedere că în competiție au rămas doar concurenții buni și orice nominalizare poate stârni reacții puternice în cadrul echipei.

După ce au analizat ce nu a mers bine în această seară, dar și ce ar fi putut face mai mult în cadrul jocului de imunitate pentru a se impune în fața Războinicilor și a-și adjudeca victoria, Faimoșii au trecut la nominalizări.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Un nou concurent intră în competiție! Despre ce fotbalist celebru este vorba?

Dincolo de strategii, fiecare concurent a nominalizat în funcție de cum a simțit, iar după ce fiecare și-a exprimat votul, Daniel Pavel a dezvăluit ce concurent din echipa Faimoșilor a primit cele mai

multe voturi și este propus spre eliminare în această săptămână.

„Irisha, tu ai întrunit numărul cel mai mare de voturi și tu ești nominalizată spre eliminare în această seară din echipa Faimoșilor.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Decizia nu a surprins pe nimeni, având în vedere că Irisha este una dintre cele două concurente noi de la Survivor România 2021, iar până în prezent nu a reușit să aducă foarte multe puncte.

După ce a aflat că ar putea părăsi competiția Survivor România 2021, Irisha, concurenta din echipa Faimoșilor, a ținut să spună câteva cuvinte.

„Da, mă așteptam pentru că s-a vorbit despre o ipoteză, am vorbit și mai devreme la consiliu că se va vota în funcție de punctele pe care le-am adus în această săptămână, respectiv eu am adus cu un punct mai puțin decât Raluca. Se pare că, totuși, unii nu au respectat ipoteza și au votat cum au simțit ei și le mulțumesc.

Eu, totuși, am încredere în publicul meu, în oamenii de acasă, pentru că mereu când am fost pusă la zid într-o astfel de situație am ieșit tare și bine, adică situația s-a aplanat, oamenii m-au votat și au fost de partea mea. Sper ca și de această dată să se întâmple la fel. Știu că nu este decizia finală, eu sunt doar nominalizată, asta nu înseamnă că plec. Asta înseamnă că mai există un joc mâine pe care trebuie să îl câștigăm și o să îl câștigăm și o să fie și de la Războinici o nominalizare.
Și-o să iasă de la Războinici. Eu știu că băieții și fetele, cine a votat, știu că nu și-au dorit, doar că s-a mers pe premisa cine a adus cele mai puține puncte în echipă dintre mine și Raluca. Ea a adus 6, eu am adus 4, din păcate. Vreau să vorbesc cu oamenii de acasă, să îi rog să mă susțină, să mă voteze, să fie lângă mine așa cum au fost mereu și să le mulțumesc.”,
a spus Irisha, concurenta de la Survivor România 2021.

Citeste si: Catalin Morosanu a parasit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emotionat o tara intreaga!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce a apărut pe contul de instagram al lui Jador după ce Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021: „Îmi pare rău că a plecat Moroșanu, însă...”

Alin Tișe ia în calcul să candideze la șefia PNL: 'Nu am nicio problemă să îl contracandidez pe Ludovic Orban'

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Scandal de proportii pe traseu la Survivor Romania 2021 intre o Faimoasa si o Razboinica:"Daca te iau de cozile alea si te duc in padure..."

Ce i-au spus Sebastian Chitosca si Zanni lui Catalin Morosanu dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies