Faimoșii au decis! Pe CINE vor să trimita acasa? Ea este prima concurenta nominalizata spre eliminare in aceasta saptamana!

Author: Daniela Iliuta
Faimosii au facut nominalizari in primul consiliu al saptamanii, la Survivor Romania.

Faimosii au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii si au fost nevoiți ca în consiliu să aleagă o persoană pe care să o nominalizeze spre eliminare.

In aceasta seara la Survivor Romania 2021, primul joc de imunitate al saptamanii a fost castigat de Razboinici, astfel ca acestia s-au bucurat de un consiliu linistit, in vreme ce Faimosii s-au vazut din nou nevoiti sa faca nominalizari, asta dupa ce saptmana trecuta a fost eliminata o concurenta tot din tabara lor. O concurentă a primit cele mai multe voturi, astfel că se afla din nou în pericol de eliminare.

Faimosii au decis! Ce concurentă din echipa rosie a fost nominalizata spre eliminare?

Dupa ce si-au dat arama pe fata si au recunoscut recent ca au pus la cale anumite strategii si aliante care n-au facut decat sa le aduca ghinion in echipa, Faimosii au fost nevoiti sa treaca din nou prin momente dificile in primul consiliu al saptamanii. In tabara Faimosilor lupta devine din ce in ce mai stransa, astfel ca fiecare concurent pare sa aiba propria sa strategie pentru a ajunge cat mai departe in cadrul competitei.

In primul consiliu de nominalizare al saptamanii, Faimosii se afla în situația de a face nominalizări, iar deciziile încep să fie din ce în ce mai dificile. Fiecare concurent își va exprima alegerea luand în considerare diferite criterii. Dacă unii vor vota luand in calcul performanțele sportive ale colegilor, alți concurenți se vor baza mai mult pe relațiile de prietenie, având în vedere că s-au format deja mici grupuri și alianțe in cadrul echipei.

Astfel, dupa ce fiecare concurent din echipa Faimosilor a mers sa-si exprime votul secret, Daniel Pavel a anuntat cine este concurentul sau concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor de echipa.

In cele din urma, cea care a primit cele mai multe voturi din partea coechipierilor sai a fost din nou Roxana Nemes, ea fiind prima concurenta nominalizata la Survivor Romania in aceasta saptamana.

Astfel, ea este concurenta din echipa Faimoșilor care se află în pericol de eliminare. Iata cum a reactionat Faimoasa la scurt timp dupa ce Daniel Pavel a comunicat rezultatul voturilor echipei:

"Obisnuita deja! Da, ma asteptam! Cum ati spus, e o traditie deja! Ma nominalizeaza pana ma elimina! Vreau sa multumesc publicului pentru ca intotdeauna m-au votat sa raman in continuare si sa-mi urmez visul pana la urma, pentru ca in momentul de fata este unul dintre visurile mele! Si in care imi demonstrez zi de zi ca pot mai mult si ca pot sa lupt mai mult si pot sa am motivatie indiferent cat de greu este! De cate ori ma pun in pat si de cate ori ma trezesc indiferent ca poate nu arat treaba asta numai eu stiu cat lupt cu mine! De cate ori trec printr-o nominalizare mi-e mai dor de casa si as fugi instant! Dar cu toate astea, nu stiu cum, chiar nu stiu de unde imi iau puterea! Cred ca Dumnezeu ma asculta si sunt convinsa ca intotdeauna m-a facut mai puternica, de cate ori toate lumea mi-a fost impotriva si nu mergea nimic, si nu faceam pe traseu ce trebuia, intotdeauna imi dadea puterea da pot sa lupt in continuare! Si ma bucur cand vad lucrurile astea si chiar am o satisfactie in sufletul meu si ma simt implinita, indiferent de zile mai bune, zile mai proaste si de toate sentimentele care ne apasa si toate starile si prin tot ce trecem aici! De undeva imi iau puterea si asta imi demonstreaza ca sunt un om puternic!", a spus Roxana Nemes.

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Citeste si: Final dramatic la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au luptat pana la epuizare! Cine a castigat trofeul imunitatii?

Citeste si: Faimosii si Razboinicii se infrunta in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti si despre starea Roxanei Ghita!

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies