„Facem școala bine”, proiectul Radio Impuls care ajută școlile si grădinițele din România. Cum se pot înscrie unitățile de învățământ

Author: Laura Macovei

„Facem școala bine”, proiectul Radio Impuls care ajută școlile si grădinițele din România

Sursa: PixaBay

Începând de astăzi, 25 aprilie 2024, postul Radio Impuls lansează cea de-a cincea ediție a campaniei „Facem Școala Bine”, un proiect dedicat școlilor din România, prin intermediul căruia instituțiile de învățământ vor fi echipate cu panouri fotovoltaice.

Radio Impuls, postul din portofoliul Dogan Media, lansează o nouă ediție a campaniei „Facem școala bine”. Această inițiativă marchează debutul celei de-a cincea ediții a campaniei, dedicată școlilor din România, prin intermediul căreia instituțiile de învățământ vor fi echipate cu panouri fotovoltaice.

Cum se pot înscrie unitățile de învățământ

Începând de astăzi, ascultătorii Radio Impuls sunt invitați să înscrie școala care are nevoie de această dotare în campania "Facem școala bine", trimițând un email până la data de 31 mai la adresa școala@radioimpuls, împreună cu o fotografie a școlii și o scurtă descriere

a instituției de învățământ respective.

Citește și: Radio Impuls dă astăzi startul celei de-a cincea ediții a campaniei “Facem școala bine!”

Patru școli vor ajunge în etapa finală a concursului, conform anunțului făcut de reprezentanții postului. Prezentatorii Radio Impuls vor depune toate eforturile pentru a mobiliza voturile către școala asociată fiecărei emisiuni în parte, începând din 3 iunie, odată cu începerea celei de-a doua părți a campaniei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ascultătorii vor avea posibilitatea să-și voteze școala preferată din cele patru școli selectate, începând cu data de 3 iunie, urmând ca școala cu cele mai multe voturi să beneficieze de panourile fotovoltaice oferite de partenerul competiției, parapet.ro.

Citește și: Programul Family Start 2024: Se dau bani pentru casă, mașină sau nuntă! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a putea accesa creditul

Emisiunile "Dimineața pe doi cu Greeg și Moga", "Morning Latte", "Uzina de dume" și "Bară la bară" vor susține fiecare câte o școală și vor încerca să adune cât mai multe voturi în favoarea acesteia.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!