Fabrica de MILIONARI! Premiul de la loto s-a castigat tot la Galati

Galatenii s-au abonat, se pare, la premiul cel mare de la loto 6 din 49. Si la extragerea de ieri, potul cel mare, in valoare de 3,5 milioane de lei a fost castigat tot de un localnic.

Agentia la care a jucat norocosul intra, fara doar si poate, in istoria loteriei. Se fie oare Galatiul orasul unde s-a impartit norocul? Sau e doar simpla coincidenta? Cine o sti? Cert este ca primul premiu valoros la loto 6 din 49 din acest an a fost adjudecat de un galatean, dupa ce in luna decembrie a anului trecut tot un locuitor al orasului de pe Dunare a devenit mai bogat cu doua milioane de lei.

De aseara, proaspatul castigator este mai bogat cu aproape 3,5 milioane de lei. Galateanul a jucat o varianta simpla la 6 din 49 si una la Noroc. A platit pe bilete 7,3 lei. Astazi, tot Galatiul a fost in fierbere. Cine a jucat la loto, a venit intr-un suflet sa-si confrunte biletul cu numerele norocoase. Sa fie oare agentia aducatoare de noroc? Aici, s-a castigat premiul cel mare... de trei ori!

In 2008 si in 2009, tot locuitorii Galatiului au avut sansa de partea lor. Au castigat marele premii in valoare de 5.8 milioane de euro, respectiv 11 milioane de euro. Au completat numerele norocoase la aceeasi agentie la care s-a castigat si aseara.

Se spune ca banii castigati usor se duc la fel de repede. Exemple sunt destule. Un argesean care a castigat la loto 600.000 de dolari, in anul 1995, a ramas fara niciun ban. A cazut si in patima jocurilor de noroc.

La fel s-a intamplat si cu un galatean, care a castigat in 1998, 500 de milioane de lei vechi. Barbatul si-a cumparat o casa si o masina, iar restul banilor i-a investit in afaceri neprofitabile.
##VIDEO101153##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate